Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή πέρασαν στην επίθεση τα προηγούμενα 24ωρα και είπαν, εμμέσως πλην σαφώς, πως υπήρξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τον Γιώργο Μαζωνάκη στη συνεργασία του με τον Σχοινά και γι΄αυτό τον λόγο ο τελευταίος πήρε την απόφαση να αποχωρίσει από το σχήμα στο οποίο είχε συμφωνήσει να συμμετέχει. Ο επιχειρηματίας όμως του νυχτερινού κέντρου, δε φαίνεται να συμμερίζεται τη δική τους πλευρά.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του επιχειρηματία που έχει το Κέντρο Αθηνών, κ. Νίκου Αγαπηνού, στο πρωινό του MEGA και την Ελεονώρα Μελέτη, έχει σταλεί εξώδικο προς τον Διονύση Σχοινά, με το οποίο του ζητούν 60.000 ευρώ για την αποχώρηση του από το σχήμα. Επιπλέον, σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται και αποζημίωση που ζητείται από την Καίτη Γαρμπή για εμφανίσεις που είχε συμφωνήσει να κάνει στην διάρκεια της πανδημίας, αλλά τελικά δεν έγιναν ποτέ.

Ο επιχειρηματίας ζητάει αυτό το ποσό για διαφυγόντα έσοδα και καθώς υπάρχει φόβος να μη βρεθεί κατάλληλο σχήμα για να λειτουργήσει όπως υπολόγιζε το Κέντρο Αθηνών, ενώ ο δικηγόρος του έκανε λόγο για αποκατάσταση ηθικής βλάβης, γιατί ο Διονύσης Σχοινάς εμφάνισε ως αναξιόπιστη την επιχείρηση. Η εμπλοκή της Καίτης Γαρμπή στην υπόθεση γίνεται γιατί η παρουσία του Σχοινά στο σχήμα θα διευθετούσε και την υποχρέωση που είχε προς το Κέντρο Αθηνών για τις εμφανίσεις της που δεν έγιναν.

Από τη στιγμή που υπήρξε αποχώρηση, τότε θα πρέπει να διευθετηθεί η επί της ουσίας οφειλή της κυρίας Γαρμπή, σύμφωνα πάντοτε με αυτά που δήλωσε ο κ. Αγαπηνός.

Ο κ. Αγαπηνός αναίρεσε και τον ισχυρισμό του Διονύση Σχοινά πως το πρόβλημα ήταν ότι ακυρώθηκε χωρίς να ενημερωθεί η πρεμιέρα και μάλιστα εις διπλούν, ενώ ήταν sold out. Υποστήριξε μάλιστα πως ο Διονύσης Σχοινάς «προφασίστηκε ένα θέμα υγείας», ενώ το βασικό του πρόβλημα ήταν τα μικρά γράμματα στο όνομά του στην αφίσα. Ξεκαθάρισε πως ο κ. Μαζωνάκης δεν είχε καμία ευθύνη για τις δύο αναβολές και γι΄αυτά υπάρχουν αποδείξεις, κατά δήλωση του κ. Αγαπηνού.

Ο ίδιος ο Μαζωνάκης είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα την ακόλουθη ανάρτηση που είχε εκληφθεί ως ειρωνική προς τον Σχοινά.


Το βέβαιο είναι πως μετά απ΄αυτές τις δηλώσεις του δικηγόρου, θα υπάρξει απάντηση από την πλευρά του ζευγαριού, είτε μέσω δικής τους τοποθέτησης είτε μέσω των δικηγόρων τους.