Η Καίτη Γαρμπή απάντησε με εξώδικο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, μόνος του πλέον μετά το ναυάγιο με τη συμφωνία που είχε με τον Διονύση Σχοινά, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Μετά την αποχώρηση του Σχοινά από το σχήμα, ο επιχειρηματίας έστειλε εξώδικο σε εκείνον και την Καίτη Γαρμπή. Μέσω αυτού ζητούσε 40.000 ευρώ από τον τραγουδιστή λέγοντας πως ήταν η προκαταβολή που πήρε και 20.000 ευρώ από την τραγουδίστρια, λέγοντας πως πρόκειται για χρήματα που είχε πληρωθεί στο παρελθόν για εμφανίσεις που δεν έγιναν τελικά ποτέ εξαιτίας της πανδημίας και επρόκειτο να συμψηφιστούν με την αμοιβή του Διονύση Σχοινά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ της εκπομπής, το εξώδικο έχει συντριπτικά νομικά επιχειρήματα και πολύ σκληρή γλώσσα για όλα και ειδικά για αυτά τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής που είχε πάρει η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης.

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε, αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Αλλάζουν τα δεδομένα μετά το αίτημα του τραγουδιστή για συνεπιμέλεια