Στο τέλος της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια δίνει την δική της άποψη επί του θέματος, πετώντας σπόντες κατά του Μαζωνάκη. Οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή μαζί από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε με την αρχική αφίσα του σχήματός τους.

Έτσι η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, ωστόσο προέκυψαν κι άλλες διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών. Ο Σχοινάς αποχώρησε και ο Μαζωνάκης θα πραγματοποιήσει σόλο εμφανίσεις. Στο «Πρωινό» η Καίτη Γαρμπή έσπευσε να δικαιολογήσει την αποχώρηση του Σχοινά.

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια και σεβασμός στο κοινό, γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης, που είναι ένας άνθρωπος πολύ σωστός, κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως έχει δίκιο,

Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος, ο Διονύσης ποτέ. Εγώ από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κύριο Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής», είπε η Γαρμπή.