Η παρουσία της στο J2US ήταν δεδομένο πως θα είχε μπόλικη ίντριγκα λόγω της διαμάχης που ξέσπασε πρόσφατα με το Κέντρο Αθηνών και με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Η Καίτη Γαρμπή μίλησε σε δημοσιογράφο του Happy Day από τη  θέση της στην κριτική επιτροπή για τη δικαστική διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο που ήταν να εμφανιστεί ο Διονύσης Σχοινάς με τον Μαζωνάκη και έριξε ευθεία βολή προς τους επιχειρηματίες και τον τραγουδιστή.

Σε ερώτηση για το αν έχει υπάρξει επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες του Κέντρου Αθηνών, η Καίτη Γαρμπή τόνισε πως «Φυσικά και δεν έχω μιλήσει με το νυχτερινό κέντρο, γιατί η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που μιλάνε οι δικηγόροι μας».

Ως προς τον Γιώργο Μαζωνάκη, το όνομα του οποίου δεν ανέφερε καν, η Καίτη Γαρμπή ήταν πιο επιθετική, κατηγορώντας τον για ψέματα και διασυρμό προς το πρόσωπό της και του Σχοινά.

«Καμία σχέση, ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Αυτά τα πράγματα με κάνουν τρελή. Αυτά ενόχλησαν και τον Διονύση, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της μέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Maestro: Τα μηνύματα που στέλνει ο Παπακαλιάτης στη μυθοπλασία

Βασίλης Μπισμπίκης – Εξομολογείται τα συναισθήματα του για την Βανδή: «Η Δέσποινα είναι για εμένα ουρανός»

Το αποκαλυπτικό «ατύχημα» της Στικούδη στο J2US