Στις 30 Μαΐου οι Rammstein θα ανέβουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ για να δώσουν μια συναυλία που θα γράψει ιστορία. Έτσι, τουλάχιστον, θέλουμε να πιστεύουμε και ελπίζουμε όσοι είμαστε φαν. Μπορείτε όμως να φανταστείτε ένα σύμπαν στο οποίο ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Rammstein είναι μαζί, στην ίδια σκηνή και τραγουδάνε; Αν δυσκολεύεστε, αυτό το βίντεο θα σας βγάλει από την διαδικασία να πιέζετε τη φαντασία σας.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι η απόδειξη πως το χιούμορ δε χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Αρκεί να συνταιριάξεις τα ανόμοια με σοβαρότητα και αυτό θα σου βγάλει γέλιο. Αρκεί να καταργείς τα στερεότυπα και τις ταμπέλες και να το πιστεύεις.

Όταν λοιπόν βάζεις ένα τέτοιο μουσικό στοιχείο όπως ο Μαζώ, στο σύμπαν των Rammstein, τότε έχεις πετύχει τη βάση, έχεις διασφαλίσει ένα επίπεδο. Κι η High Priority, διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας των Rammstein στο ΟΑΚΑ στο τέλος του μήνα, παίρνει τα εύσημα που για το promo video της συναυλίας πήρε τον Μαζωνάκη, τον έβαλε να ψάχνει για μαθήματα γερμανικών και στη συνέχεια να τραγουδάει μπροστά στον καθρέφτη.

* Photo credits: Instagram/High Priority