Θέση για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από την δίκη Φιλιππίδη και γύρω από τα σχόλια που ακολούθησαν την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στα θεατρικά δρώμενα, πήρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου από τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Pride Radio 98.6.

Η ηθοποιός, που μαζί με τις Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη είναι βασικές μάρτυρες κατηγορίας του Πέτρου Φιλιππίδη για τις τρεις υποθέσεις που δικάζεται, υποστήριξε διαπρύσια πως συνάδελφοί της, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης, κάνουν «κωλοτούμπες» και διαρρηγνύουν το αρχικά ενιαίο μέτωπο των ηθοποιών που σχηματίστηκε το 2021.

Ο Θοδωρής Αθερίδης βγήκε και δήλωσε ότι είναι χαρούμενος με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος δεν διώκεται ποινικά για συμπεριφορά του και δεν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση, αλλά για βίαιη συμπεριφορά προς συναδέλφους του.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξέφρασε την ενόχληση της με τη στάση του ηθοποιού και τον αποκάλεσε, επί της ουσίας, μικρό ως καλλιτέχνη και μικρό ως άνθρωπο.

«Βγαίνει η Μπεκατώρου, κάνει τις καταγγελίες και βγαίνει ο Αθερίδης να πει “μπράβο τολμηρή”. Δεν περίμενε όμως ότι θα βγούμε κι εμείς να πούμε για τον χώρο μας και φαίνεται πειράξαμε ευαίσθητες χορδές και φίλους και σταμάτησαν τα καλά λόγια. Και λες “οκ ρε άνθρωπε…δε σε συμφέρει, δε θες να κοιτάς διαμάχες”. Αλλά δε συμβαίνει κάπου μακριά από σένα, συμβαίνει στον χώρο που εργάζεται. Βγαίνεις και λες “τεράστια χαρά για τον φίλο μου τον Κιμούλη που έχει έρθει σε όλες μου τις παραστάσεις”…Θα επικαλεστώ μια ατάκα που είπε ο Τσαφούλιας: δεν υπάρχει μεγάλος καλλιτέχνης, αν δεν είναι πρώτα μεγάλος άνθρωπος».

Όσο για τη δίκη Φιλιππίδη και τις προτάσεις της εισαγγελίας να κριθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία του βιασμού και ένοχος για τις δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμών, η ηθοποιός υποστήριξε ότι υποκινείται κάποια οργανωμένη προπαγάνδα για να φανεί αθώος ο Φιλιππίδης.

«Ως ενεργό μέλος της δίκης Φιλιππίδη και όλων αυτών που συμβαίνουν εκεί μέσα, θα σας πω ότι υπάρχει παραπληροφόρηση. Η εισαγγελέας δεν πρότεινε ποτέ το “αθώος” που ακούστηκε. Πρότεινε το “αθωός λόγω αμφιβολιών”. Γράφτηκε ελάχιστα. Κυρίως γράφτηκε το “αθώος” και με μικρά γράμματα το “ένοχος για δύο απόπειρες”. Υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση εκεί έξω».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Άρχισαν τα ζόρια για το Survivor: Του «έφαγαν» 15% σε τηλεθέαση οι σειρές και πήραν την πρωτιά – Άντεξε το MasterChef

Φαίη Σκορδά: Έξαλλη με τα σχόλια για το σώμα της Βαλαβάνη – «Δεν τη σχολιάζουν για την αγωνιστικότητα της»

Σασμός: Η αλήθεια βγαίνει επιτέλους στο φως – Η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι ο δότης του νεφρού και καταρρέει