Φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε αιφνίδιες και ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά την δικαστική διαμάχη που έχουν η Ζέτα Δούκα, ο Γιώργος Κιμούλης, η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Super Κατερίνα», οι γιατροί, οι οποίοι έχουν υπογράψει τις βεβαιώσεις για προβλήματα υγείας της Ζέτας Δούκα που προέκυψαν από την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη.

Ταυτόχρονα και η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, παραπέμπεται και εκείνη σε δίκη για ηθική αυτουργία.  Η Δώρα Χρυσικού κατηγορείται κι εκείνη για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση στα ΜΜΕ, έπειτα από συνέντευξή της σε γνωστή ιστοσελίδα, όπου μιλάει για «σκηνική αλητεία».

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, είπε: «Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα αδικήματα φέρονται ότι τέλεσαν. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η Δώρα Χρυσικού».

Επίσης προσέθεσε: «Οι δύο γιατροί διώκονται με το αδίκημα για ψευδή έκδοση βεβαιώσεων υγείας. Για αυτόν τον λόγο, κάναμε μηνύσεις. Προς στιγμήν, δικαιωνόμαστε, γιατί οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο, αλλά θα εκδικαστούν κανονικά».

Τι ειπώθηκε για Δούκα και Χρυσικού