Μια ανάσα πριν ολοκληρωθεί μια αρκετά περίεργη τηλεοπτική σεζόν ο Ant1 ανακοίνωσε τις πρεμιέρες τριών εκπομπών, η μία επετειακή χωρίς το άγχος της τηλεθέασης, οι οποίες ίσως έπρεπε να περιμένουν για του χρόνου ή να βγουν νωρίτερα στις αρχές του β’ μισού της τρέχουσας σεζόν.

Αυτήν τη περίοδο τα κανάλια έχουν κάνει ένα πρώτο σχεδιασμό των εκπομπών και σειρών που θέλουν να βγάλουν στον αέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ σε λίγες ημέρες θα πέσουν οι τελικές υπογραφές των ανανεώσεων συμβολαίων, αλλά και θα μπορούμε να γράψουμε με σιγουριά για τις μετακινήσεις. Ήδη κάποιες έχουν δρομολογηθεί…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ξεκινώντας από τις νέες πρεμιέρας: Μαρία Αναστασοπούλου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μαρία Ηλιάκη και Νικόλας Ραπτάκης είναι τα πρόσωπα που κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες από τον Ant-1.

Οι Προδότες, The Traitors, ΑΝΤ1

Οι «Προδότες» κάνουν πρεμιέρα

Πρεμιέρα και για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το παιχνίδι στρατηγική «Προδότες» που θα προβάλλεται τρεις φορές τη βδομάδα. Μάλιστα, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα project που πιστεύουν πάρα πολύ στο κανάλι, ωστόσο τον τελικό λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό κι περιμένουμε να δουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Προδότες: Ένα διεθνές format έρχεται στον Ant1

22 άγνωστοι μεταξύ τους έρχονται για να παίξουν και να κερδίσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν από την πρώτη στιγμή. Κάποιοι θα είναι Πιστοί και κάποιοι Προδότες. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του.

Πόσο καλά μπορούν Πιστοί και Προδότες να πουν το τέλειο ψέμα και να υπερασπιστούν την αλήθεια τους; Θα καταφέρουν οι Προδότες να βγάλουν από τη μέση τους Πιστούς, και οι Πιστοί, αντίστοιχα, να τους αναγνωρίσουν πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και έτσι να παραμείνουν ζωντανοί;

«Οι Προδότες», το διεθνές format που ξεχωρίζει για τα μυστικά και τις συνωμοσίες του, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής  που δοκιμάζει κάθε λεπτό τις σχέσεις των παικτών  και την ψυχολογία τους.

Από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως Προδότες,χωρίς η υπόλοιπη ομάδα να γνωρίζει την ταυτότητά τους. Κάθε μέρα, όλοι μαζί, δουλεύουν σαν ομάδα για να συγκεντρώσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, ολοκληρώνοντας  ιδιαίτερες  αποστολές.

Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότες συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα δολοφονήσουν. Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους Πιστούς, με στόχο να υπερισχύσουν εκείνοι στο τέλος.

Και οι Πιστοί, όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία της Στρογγυλής Τραπέζης. Εκεί οι Πιστοί  προσπαθούν να εντοπίσουν τους Προδότες, με τις υποψίες και τις κατηγορίες όλων να εκφράζονται ενώπιον όλων. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας όλοι ψηφίζουν εκείνον ή εκείνη που θεωρούν ότι είναι Προδότης.

Εκτός φυσικά από τους ίδιους τους Προδότες που ψηφίζουν ανάλογα με τη στρατηγική τους, χωρίς να αποκλείονται τα συντροφικά μαχαιρώματα…

Όποιος συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, διώχνεται από  την έπαυλη, αφού, όμως, πρώτα αποκαλύψει την ταυτότητά του. Ήταν όντως Προδότης; Ή μήπως τελικά έδιωξαν κάποιον Πιστό;

Όσο οι μέρες περνούν οι παίκτες θα μειώνονται και το χρηματικό έπαθλο θα αυξάνεται, μέχρι να φτάσουν  στον μεγάλο τελικό. Εκεί, όσοι Πιστοί έχουν απομείνει, θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να διώξουν τους υπόλοιπους Προδότες.

Αν τα καταφέρουν, τότε όσοι  Πιστοί έχουν απομείνει, θα ανακηρυχθούν νικητές και θα μοιραστούν το έπαθλο. Αν, όμως, ανάμεσά τους βρίσκεται κάποιος Προδότης, τότε το έπαθλο θα είναι δικό του! Ποιοι θα επικρατήσουν σε αυτό το παιχνίδι  στρατηγικής και εξαπάτησης;

Ant1

Η Μαρία Αναστασοπούλου σε βραδινή «Αρένα»

Η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν από τις δυνατές μεταγραφές που απασχόλησαν έντονα το τηλεοπτικό ρεπορτάζ την προηγούμενη σεζόν. Ήταν γνωστό πως όταν άφησε τον ΣΚΑΙ, μετά από 15 χρόνια, για να πάει στον Ant-1, εκτός από συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη, το συμβόλαιο έκανε λόγω και για δική της εκπομπή.

Τα νούμερα τηλεθέασης του «Καλημέρα Ελλάδα» ανέβηκαν κατά πολύ, και στο νεανικό κοινό, με την άφιξη της δημοσιογράφου και ήταν δεδομένο πως δεν θα αργούσε να βγει στον αέρα η δική της εκπομπή. «Αρένα» ονομάζεται η νέα κοινωνική εκπομπή της Μαρίας Αναστασοπούλου και η πρεμιέρα έχει οριστεί για την Τετάρτη 31 Μαϊού στις 23.00, ενώ η ομάδα απαρτίζεται από αξιόλογους δημοσιογράφους.

Στην εκπομπή θα παρουσιάζονται αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο. Στην εκπομπή θα βρίσκονται και οι τηλεθεατές, όχι ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως βασικά μέλη της εκπομπής, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις, μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

Ant1 flash back: έκανε πρεμιέρα

Μια εορταστική εκπομπή έχει ετοιμάσει ο Ant1 για να γιορτάσει τα 30 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα, επιλέγοντας δύο πρόσωπα που δεν τα συνδέεις και τόσο πολύ με τον κανάλι, εκτός αν αυτό όντως είναι το ζητούμενο, κι επίσης η εκπομπή δεν θα προβληθεί καν από τη συχνότητα του καναλιού, αλλά από το αδερφάκι του το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV».

Πάντως, είμαι περίεργη αν στα πρόσωπα των θεματικών εκπομπών, μεταξύ άλλων, δούμε την Ελένη Μενεγάκη, τη Φαίη Σκορδά, την Τατιάνα Στεφανίδου, την Έλλη Στάη, την Ελεωνόρα Μελέτη.

Η επίσημη ανακοίνωση

Από το Σάββατο 27 Μαΐου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 το «#ΑΝΤ1FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Κάθε εκπομπή θα είναι θεματική και θα αποτελείται από τα πιο αγαπημένα, αξέχαστα, και πολυσυζητημένα πρόσωπα αλλά και στιγμιότυπα του ΑΝΤ1. Οι πρωταγωνιστές, τόσο των σειρών, όσο και των εκπομπών του ΑΝΤ1, θα αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα φώτα και τις κάμερες αλλά και αστείες και αμήχανες στιγμές που έχουν ζήσει, ενώ αγαπημένοι ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές θα σχολιάζουν ρόλους, ατάκες και περιστατικά που άφησαν το αποτύπωμά τους στο χρόνο.

Με άκρως χιουμοριστική διάθεση η Μαρία και ο Νικόλας, μέσα από μοναδικά σκετσάκια, θα «παίρνουν μέρος» σε σειρές που όλοι αγαπήσαμε κάνοντας και αυτοί το δικό τους FLASHBACK στον ΑΝΤ1.

Ant1

Μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων

Η ανακοίνωση για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Όλα δείχνουν πως η Ζέτα Μακρυπούλια παραμένει στον Ant1 και θα γίνουν αλλαγές στο Ρουκ-Ζουν προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό στα νούμερα τηλεθέασης. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση συνεργασίας της με το κανάλι.

Εύα Αντωνοπούλου Open μεταγραφή

Εύα Αντωνοπούλου: Μετακομίζει γιατί χωρίζει από τον ΣΚΑΪ;

Η Εύα Αντωνοπούλου έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία και να κατευθυνθεί προς Παιανία. Συγκεκριμένα προς Open για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Πάντως το κανάλι του Φαλήρου δεν επιβεβαιώνει την παραπάνω είδηση που πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Όσο για το κομμάτι της ψυχαγωγίας όλα δείχνουν πως Μαγγίρα- Τσολάκη θα ανανεώσουν το συμβόλαιο τους με τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται από την ερχόμενη βδομάδα.

Ελεονώρα Μελέτη έχω κοιμηθεί με κάποιον

Μελέτη – Μπάρκα παραμένουν στο Mega

Η Ελεωνόρα Μελέτη παραμένει στη πρωινή ζώνη του καναλιού με κάποιες τροποποιήσεις σε συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τις επόμενες ημέρες θα έχει «κλειδώσει» η ομάδα που θα την πλαισιώνει.

Το ίδιο ισχύει και για τη Δανάη Μπάρκα, της οποίας η εκπομπή δεν μεταφέρεται το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο κάποια πρόσωπα παραμένουν κανονικά στην εκπομπή- ωστόσο μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Δανάη Μπάρκα