Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, και φυσικά μίλησε για τον ρόλο της στον Σασμό. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη σκηνή που είχε στη σειρά αλλα και τι μέλλει γενέσθαι για τη «Θεοδώρα».

Στην ερώτηση για το ποια σκηνή ήταν πιο δύσκολη για εκείνη στον Σασμό, η Δανάη Παππά είπε «πως συνήθως τα πιο δύσκολα γυρίσματα είναι αυτά που είναι όλοι οι ηθοποιοί μαζί. Γλέντια, κηδείες, γάμοι. Κι αυτό γιατί πρέπει να υπάρχει προγραμματισμός. Υποκριτικά, δυσκολία είχαν οι σκηνές με τον θάνατο του Πετρή. Ήταν έντονες γιατί ο κάθε ρόλος αντιδρά διαφορετικά στη δυσκολία αυτή και στον χαμό. Εμένα με δυσκόλεψε όσο περίμενα να έρθει αυτή η σκηνή, γιατί το σκεφτόμουν για το πώς θα το κάνω».

Δανάη Παππά: «Η Θεοδώρα θα ερωτευτεί ξανά»

Όσο για τον ρόλο της, η Δανάη Παππά ανέφερε πως «η Θοδώρα έχει αλλάξει πλέον». «Έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας και πρέπει κάποια στιγμή να ορθοποδήσει. Έρχεται κάποιος στη ζωή της, αλλά τώρα το αν θα είναι εύκολο ή δύσκολο δεν το ξέρω», είπε.

Διαβάστε ακόμη: Διονύσης Μακρής: Εξομολογείται τις δύσκολες μάχες που έδωσε με τις καταχρήσεις και τα 130 κιλά

Για τον φόνο του Πετρή δήλωσε: «Πόνεσε πολύ τον κόσμο που έφυγε ο Πετρής, οπότε μου λένε στον δρόμο “κακούργα, γιατί τον έφαγες;”. Μας βλέπουν πραγματικά σαν “Σασμό”, αλλά είμαστε σαν οικογένεια όλοι μαζί. Με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν συνειδητοποιήσαμε ότι μας έβλεπαν. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη, είναι συγκινητικό».

Τέλος είπε πως «είμαστε πολύ κοντά στο να μάθουμε τον δολοφόνο του Άγγελου. Βλέπουμε ότι έχει ανοίξει κάπως η βεντάλια και μπλέκονται οι ρόλοι στο τι έχει γίνει. Είναι πολύ ωραίο στο πώς φτάνουμε στο σημείο να μάθουμε τον δολοφόνο».