Τη δική της απάντηση για τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε την προηγούμενη εβδομάδα κατά της Φαίης Σκορδά έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της το πρωινό της Δευτέρας 13/11 μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλιά της αλλά και τα βέλη που δέχθηκε από ανθρώπους της τηλεόρασης και χρήστες των social media.

«Θέλω να πω κάτι στους τηλεθεατές και δεν με νοιάζει τι θα πείτε πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά. Έχω περάσει ένα πάρα πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο και συνεχίζω να βάλλομαι από παντού. Έχει αρχίσει λίγο και ξεφεύγει η κατάσταση», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Με αυτό που θα κάνω τώρα ξέρω ότι διαφωνεί το κανάλι και η εταιρία παραγωγής και όλοι αλλά δεν πειράζει, επειδή είμαι ο εαυτός μου, ας δεχτώ επίπληξη, τουλάχιστον θα κοιμάμαι εγώ καλύτερα.

«Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα πάνω στον θυμό μου και την προσπάθειά μου να υπερασπιστώ την ομάδα μου για κάποια πράγματα που ξεκίνησαν από άλλες εκπομπές, να μου ξέφυγαν πράγματα που λέγονται πάνω στον θυμό», ξεκίνησε την τοποθέτησή της η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

«Πραγματικά, αν κάποιους στενοχώρησα, ζητώ συγγνώμη, γιατί δεν είχα καμία κακή πρόθεση, ούτε υπονόησα κάτι περίεργο από αυτά που γράψατε μετά και πιστεύατε ότι υπονόησα. Το να βάλλομαι όμως όλο το Σαββατοκύριακο από ένα συγκεκριμένο σύστημα, να βγαίνουν και να με λένε μέχρι και βρώμικη, άνθρωποι που ξεκίνησαν τη βρωμιά στην ελληνική τηλεόραση…

Το ότι επειδή δεν έχω παιδιά, να σημαίνει ότι επειδή κάποια άλλη που έχει παιδιά, είναι σε καλύτερη μοίρα, να δέχομαι σχόλια για την εμφάνισή μου, την πορεία μου γενικότερα και την προσωπική μου ζωή, παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ», επισημαίνει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Παρακαλώ πολύ, όλους αυτούς που το έχουν ξεκινήσει, ακόμα και τα sites που τα αναπαράγουν, να σταματήσουν να αναπαράγουν αυτούς τους χυδαίους χαρακτηρισμούς και αυτά τα χυδαία άτομα με όλα αυτά που κάνουν προς το πρόσωπό μου ή που υπονοούν κάτι για σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ξέρετε πολύ καλά τι λέω. Να σταματήσει εδώ, γιατί αυτά είναι σοβαρά. Δε παίζουμε με αυτά τα θέματα. Το κορμί μου και η ψυχή μου είναι πεντακάθαρα και το ξέρουν και οι τηλεθεατές μου αυτό και όσοι συνεργάζονται μαζί μου. Εγώ δε θα βάλω κανέναν συνεργάτη μου να βγει να με υπερασπιστεί. Αυτά που κάνουν κάποιοι άλλοι», τονίζει η παρουσιάστρια στον λόγο της.

Δείτε τί είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Και αν συνεργάτης μου, έβγαινε στο Instagram και υπονοούσε για μια άλλη παρουσιάστρια αυτά τα χυδαία που υπονοούν για μένα, θα του είχα πει από σεβασμό να το κατεβάσει. Σας παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ. Δε θα με αρρωστήσετε εμένα, ούτε τον περίγυρό μου. Συγγνώμη όμως δεν αντέχω άλλο. Στο τέλος θα πάθω τίποτα εγώ… Οι βρώμικοι στο σώμα και την ψυχή δε θα μιλήσουν για μένα», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.