Μετά από δύο 24ωρα στα οποία η σπέκουλα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τα έμμεσα σχόλια μέσω social media και να κάνει μια σειρά από βίντεο σε stories, όπου θίγει την διαχείριση του ανυπόστατου ρεπορτάζ για σχέση της με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Έπρεπε, όπως ξεκαθαρίζει η Σίσσυ Χρηστίδου, να συζητήσει πρώτα με τα δύο παιδιά της πριν μπει στη διαδικασία να αναφερθεί δημόσια στο θέμα που προέκυψε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε σε πρώτη φάση πως η Τσιμτσιλή δεν μίλησε πουθενά για την ίδια και πως ούτε η ίδια δεν είχε καταλάβει πως περιγράφει εκείνη, μέχρι που ήρθε το πρωτοσέλιδο της Espresso.

«Λοιπόν, γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου ή να απαντήσω για όλη αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά επειδή το θέμα έχει εκτροχιαστεί κι επειδή χρειάστηκε να κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά μου, που δεν θα ήθελα να την έχω κάνει, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε παιδιά.

Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Σταματίνας, έγινε αναφορά βασισμένη σε μια σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και στην προσωπική του ζωή. Η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν έγινε αναφορά στο όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε εμένα, αλλά να που κάποιου το μυαλό, πήγε.

Στην πορεία λοιπόν, την επόμενη μέρα, πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso, φωτογραφία μου και το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Κανείς βέβαια, δεν με πήρε τηλέφωνο, καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Βέβαια, δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας. Κι ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας. Άκρως επαγγελματική.

Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, που μου έχει κάνει την τιμή να φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά. Για να καταλάβετε, δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Την Τρίτη πήρα για πρώτη φορά το τηλέφωνό του για να τον ρωτήσω τι συνέβη, πώς προέκυψε αυτό. Φυσικά, δεν είχε ιδέα τι έγινε».

«Οφείλεις πρώτα να μιλήσεις με τους εμπλεκόμενους», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως περισσότερο ενοχλήθηκε με τα σάιτ και φυσικά με το ρεπορτάζ της εφημερίδας που ήταν και πρωτοσέλιδο, παρά με τις τηλεοπτικές εκπομπές, εξαιρουμένης μίας.

Παράλληλα, η Σίσσυ Χρηστίδου παρακάλεσε να αποσυρθούν όλα τα άρθρα που την παρουσιάζουν ως την περί ης ο λόγος για τη σχέση του Στάνκογλου.

«Στην πορεία, ομολογώ, κι ευχαριστώ τις περισσότερες εκπομπές που δεν έπαιξαν τη φωτογραφία και το όνομά μου – όχι όλες, οι περισσότερες…εκτός από μία – οι ιστοσελίδες όμως έπαιξαν κανονικά την είδηση της Espresso. Φωτογραφίες, ονόματα, όλα…Κατανοώ πως μια τέτοια είδηση, αν ίσχυε, θα είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Κάνω την ίδια δουλειά κι αν υπήρχε τέτοια είδηση κι εγώ θα την έπαιζα στην εκπομπή.

Νομίζω όμως, κάνοντας σωστό ρεπορτάζ, οφείλεις να πάρεις τους εμπλεκόμενους ένα τηλέφωνο, να δεις αν ισχύει, πριν βάλεις τις φάτσες τους σε ένα πρωτοσέλιδο και τις κρεμάσεις στα περίπτερα. Κι έχουν και παιδιά στην εφηβεία, ε…Κι επειδή κι εγώ έπρεπε να κάνω μια πολύ άβολη συζήτηση με τα παιδιά μου, θα παρακαλούσα πάρα πολύ όποιο μέσο χρησιμοποίησε την είδηση και τη φωτογραφία μου, να τα αποσύρει. Ευχαριστώ».