Τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει φωτιά οι φήμες που θέλουν την pop star Josephine να είναι ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη, με τον οποίο εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Όσοι τους έχουν δει ζωντανά, υποστηρίζουν ότι η χημεία ανάμεσά τους «δεν κρύβεται» και μπορούν άνετα να τους φανταστούν να είναι ζευγάρι.

Η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» τσάκωσε τον δημοφιλή τραγουδιστή και δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν τι συμβαίνει με την ερωτική του ζωή. Ο Πέτρος Ιακωβίδης απάντησε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με τη Josephine.

«Η Josephine είναι ένα πλάσμα, το οποίο όταν το γνώρισα για να κάνουμε κάποια τραγούδια, ταιριάξαμε πάρα πολύ. Γίναμε πολλοί φίλοι. Είμαστε φίλοι και κάνουμε τη δουλειά μας. Λογικό είναι όταν κάνεις ένα ερωτικό τραγούδι και είναι μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας να υπάρχει κι αυτό».

«Δεν με στεναχωρούν τα δημοσιεύματα που μου χρεώνουν σχέσεις. Θα με πείραζε αν έχω κάνει κάτι που ήταν κακό και έβγαινε προς τα έξω» είπε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Josephine