Ο κύριος Χρήστος και η κυρία Λίτσα που είναι ζευγάρι 52 ολόκληρα χρόνια, μίλησαν για τα συστατικά του γάμου που τον έκαναν να έχει διάρκεια στο χρόνο, με «κλειδί» της αγάπη τους, όταν η κάμερα του Mega βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου.

«Το μυστικό είναι η αγάπη μας. Η αγάπη, η συνείδηση και η καλή καρδιά», ανέφερε αρχικά ο κύριος Χρήστος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μόνο εδώ ερχόμαστε για διακοπές. Για εμάς που είμαστε συνταξιούχοι καλά είναι. Για τους εργαζόμενους είναι δύσκολα, γιατί δεν έχουν λεφτά».

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που απολάμβανε το πρωινό του μπάνιο στη θάλασσα, τόνισε ότι δε χωρίζει ποτέ, ενώ ο κύριος Χρήστος δεν παρέλειψε να αντιμετωπίσει με χιούμορ την ρεπόρτερ.

Όταν εκείνη ζήτησε τη γνώμη της συζύγου δε, εκείνος έσπευσε να διακόψει. «Να σας πω εγώ; Δεν έχουμε έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση», τόνισε, με τους παρουσιαστές να ξεσπούν σε γέλια.

«Η αγάπη, η συνείδηση κι ο Θεός μαζί μας. Δεν χωρίζουμε ποτέ. Πάντα και παντού μαζί. Και στο κρεβάτι και στη δουλειά», τόνισε χαριτολογώντας ο κύριος Χρήστος, αφήνοντας άφωνους τη δημοσιογράφο και τους παρουσιαστές.