Για όσα ακούει ως νέα μαμά μίλησε η Κατερίνα Στικούδη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η οποία από τότε που ήταν ακόμη έγκυος λαμβάνει «βροχή» απο επικριτικά σχόλια. Άλλοι σχολίαζαν τα πόσα κιλά πήρε και πόσο «χοντρή» έγινε, άλλοι το πόσο γρήγορα τα έχασε και εάν χρειάστηκε νυστέρι για να το κάνει ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που την θεώρησαν ανεύθυνη μητέρα που επέστρεψε λίγες μόνο εβδομάδες μετά τον τοκετό της στην δουλειά της.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια είχε δώσει μία εφοπλιστική απάντηση σε δημοσιογράφο που την ρώτησε «που είναι το παιδί» της όταν εμφανίστηκε ως μαμά πια στο πλατώ του J2US. «Έχει και πατέρα» είχε πει η 37χρονη.

Το να ανοιχτεί στο facebook προέκυψε με αφορμή όχι μόνο τα σχόλια που δεχόταν τόσο καιρό η καλλονή αλλά και την πρόσφατη ερώτηση άλλης δημοσιογράφου που την ρώτησε εντελώς αδιάκριτα εάν «νιώθει τύψεις» που είναι μακριά από το βρέφος της, τον Βύρωνα. «Το ρωτάτε και στους μπαμπάδες αυτό;» απάντησε για άλλη μία φορά αφοπλιστικά η Στικούδη.

Μπορεί η Στικούδη να είναι νέα στην μητρότητα, δεν είναι όμως νέα στα επικριτικά σχόλια, τα οποία ακούει εδώ και χρόνια, από τότε που αποφάσισε να αφήσει πίσω της το μόντελινγκ και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι .. όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπη , όταν έπαιξα σε μια σειρά .. όταν ανέβηκα στο σανίδι .. όταν έμαθα πιάνο !» γράφει.

Οι χρήστες, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, έσπευσαν να συγχαρούν την Κατερίνα για το θάρρος της να μιλήσει για όσα ακούν οι νέες μαμάδες που αποφασίζουν να μην παραδοθούν στα στερεότυπα που τις θέλουν να εγκαταλείπουν τις ζωές τους όταν υποδέχονται τα πρώτα τους παιδιά.

Δείτε όλη την ανάρτηση της Κατερίνα Στικούδη στο Facebook: