Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν τα νέα ειδύλλια στο Χόλιγουντ, το τελευταίο διάστημα. Leonardo DiCaprio και Gigi Hadid ζουν τον έρωτά τους, ενώ Brad Pitt και Emily Emily Ratajkowski, βγαίνουν αλλά ακόμα δεν έχουν βάλει κάποια ταμπέλα.

Στη λίστα που υμνεί την αγάπη, ήρθε να προστεθεί και η Dua Lipa με τον Trevor Noah, τους οποίους ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, οι φωτογραφίες ταξίδεψαν πολύ γρηγορα στο διαδίκτυο, με πολλούς να κάνουν λόγο για κρυφό ραντεβουδάκι. Βέβαια, πόσο κρυφό να μείνει στη Νέα Υόρκη;

Η Daily Mail εξασφάλισε αυτές τις φωτογραφίες, με τους δυο τους να απολαμβάνουν δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της πόλης με μάρτυρα να λέει: «Κάθονταν ήσυχα μακριά από όλους τους άλλους στο εστιατόριο. Ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι έτρεχε μεταξύ τους και κάθονταν πολύ κοντά καθ’ όλη τη διάρκεια του γεύματος» είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αγκαλιάστηκαν αρκετές φορές και μάλιστα ο παρουσιαστής φίλησε τρυφερά την τραγουδίστρια στο μάγουλο, στη βόλτα τους μετά το δείπνο.

Διαβάστε ακόμη: Άβολο: Η Hailey Bieber διέγραψε τα tweets που είχε κάνει για τη σχέση του Justin με την Selena Gomez – Αποθέωνε τη σχέση τους

Όσον αφορά την προσωπική ζωή της Dua Lipa, η τελευταία που βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας ήταν με τον 23χρονο Anwar Hadid, αδερφό της Gigi και της Bella. Μετά από δυο χρόνια σχέση, χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2021.