Γιώργος Λιάγκας και Ιωάννα Μαλέσκου μαζί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Αυτή και αν είναι είδηση που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, εφόσον πραγματοποιηθεί.

Μήλον της έριδος έχει γίνει η ξανθιά παρουσιάστρια η οποία διανύει μία από τις πιο ωραίες προσωπικές της στιγμές, και ως νιόπαντρη δίπλα στον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά και ως μέλλουσα μαμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαλέσκου έχει ήδη αρχίσει εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη με δύο τουλάχιστον μνηστήρες στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, οι οποίοι εμφανίζονται αυτή τη στιγμή διατεθειμένοι να ανοίξουν την πόρτα για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται. Θα μπορούσε, ως λέγεται, η Ιωάννα Μαλέσκου να είναι η νέα παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα την επόμενη σεζόν, καθώς πληροί τα δύο βασικά ζητούμενα του παρουσιαστή: να υπάρχει η συμπαρουσιάστρια δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία, αλλά και να αναλάβει στο πλευρό του ένα πρόσωπο που να δώσει ώθηση στα εμπορικά του «Πρωινού».

Από την άλλη ενδιαφέρον για την Ιωάννα Μαλέσκου -και εδώ μάλλον επιβεβαιώνεται η επαφή- έχει δείξει και το Star. Tο ένα σενάριο τη θέλει να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του σταθμού μετά το τέλος των Ελένης Χατζίδου – Ετεοκλή Παύλου από το «Breakfast@star» και το δεύτερο σενάριο καινούργια μεσημεριανή εκπομπή.