Είχαμε γράψει πριν μερικές μέρες εδώ για την άσχημη αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνει η Ελένη Βουλγαράκη από τότε που έγινε γνωστό ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη. Το ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό, όπου ο Έλληνας επιθετικός ήταν εκ των 3 κορυφαίων, ήταν το κλειδί που ξεκλείδωσε την ηρεμία του Ιωαννίδη για να κάνει την πρώτη του ανάρτηση για τη σχέση του με την παρουσιάστρια.

Έμοιαζε σαν ο Φώτης Ιωαννίδης να περίμενε μια τέτοια εμφάνιση για να μπορέσει να μιλήσει ανοιχτά για την Ελένη Βουλγαράκη, γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα άκουγε κι αυτός τα εξ αμάξης επειδή τόλμησε να ερωτευτεί, λες και ο έρωτας έρχεται σε σύγκρουση με το ποδόσφαιρο ή λες και αν ο έρωτας τον απορροφήσει από το ποδόσφαιρο και πέσει η απόδοσή του, είναι πιο σημαντικό να ικανοποιήσει 1 εκατομμύριο άσχετους με τη ζωή του, αντί να ικανοποιήσει το δικό του συναίσθημα.

Αν ο Φώτης Ιωαννίδης αποφασίσει ένα πρωί να το ρίξει στα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια και να μην εξελιχθεί ποδοσφαιρικά, ζωή του είναι, απόφασή του είναι, θα έχει να λογοδοτήσει μόνο στην ομάδα που τον πληρώνει, στο αφεντικό του, και θα κληθεί να δεχτεί τις όποιες συνέπειες. Δεν έχει να λογοδοτήσει σε όποιον δηλώνει Παναθηναϊκός και πάει στο γήπεδο.

Η άκομψη αντιμετώπιση προς την Ελένη Βουλγαράκη από το Πρωινό

Κι αυτό ακριβώς είπε εμμέσως πλήν σαφώς η Ελένη Βουλγαράκη το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό, όπου ο Γιώργος Λιάγκας και η εκπομπή την έφεραν προ τετελεσμένου γεγονότος κάνοντας αναφορά στο ντέρμπι και βάζοντας τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Ιωαννίδης στο Instagram, μαζί με τίτλο από κάτω. Ουσιαστικά, η εκπομπή «πούλησε» την προσωπική ζωή ενός στελέχους της.

Εν πάση περιπτώσει, έστω και με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο, η Ελένη Βουλγαράκη βρήκε τον χώρο για πρώτη φορά να πει προς πάσα κατεύθυνση και όλους τους Ούνους που παρενοχλούν την ίδια και τον Ιωαννίδη, ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να κριθεί για την ποδοσφαιρική του διαδρομή και όχι να επικρίνεται επειδή είναι σε σχέση με μια γνωστή κοπέλα. Κι αυτά τα λόγια πρέπει να κρατήσουν όλοι στο κεφάλι τους.

«Θέλω να πω κάτι γιατί δεν βγάλαμε καμία φωτογραφία για να μιλήσουμε γι’ αυτό και δεν θέλω κιόλας να μιλάω. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη! Απλά θέλω να είμαι φειδωλή γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που στείλανε χθες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν, θα βρίζουν και θα πάρει η μπάλα και εμένα. Και επειδή δεν αξίζει στον Φώτη… Είναι πολύ σοβαρός αθλητής, δεν του αξίζει να κρίνεται για την προσωπική του ζωή. Του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι! Είμαστε ήρεμοι και μπορεί αυτό να βοηθάει επαγγελματικά».