Ένα από τα πρόσωπα που στιγμάτισαν το «GNTM», κατά την προβολή του στο STAR, ήταν ο σχεδιαστής μόδας, Άγγελος Μπράτης. Ο ίδιος, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης (28/03) μίλησε στην ΕΡΤ για την εμπειρία του στην εν λόγω εκπομπή, τονίζοντας: «Κατάλαβα στην πορεία ότι δεν θα έρθουν μοντέλα».

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης ανέφερε: «Την πρώτη χρονιά δεν έβγαινα από το σπίτι μου και είχα απαγορεύσει να μου δείχνουν. Στο Instagram ήταν delete all comments. Δεν ήμουν έτοιμος, δεν ήθελα να ακούσω τη γνώμη καθενός, οπότε όλα τα κομπλιμέντα που πήρα, δεν τα διάβασα ποτέ. Τα διάβασα τον άλλο χρόνο και τους ευχαριστώ όλους».

Εν συνεχεία, ο Άγγελος Μπράτης τόνισε: «Ήμουν αυστηρός, μετά ήμουν πιο ανθρώπινος, γιατί κατάλαβα ότι δεν θα έρθουν μοντέλα. Την πρώτη χρονιά είπα “κάτσε να είμαι αυστηρός μην έρθει καμιά σοβαρή”. Μετά είδα ότι δεν πρόκειται και είπα “τι αγχώνεσαι, δεν θα βρούμε top model εδώ μέσα”. Μου είπαν ότι θα έρθουν και θα γίνει χαμός. Τζάμπα ταλαιπωρούμαι, το παίρνεις απόφαση. Λες δεν θα έρθει σήμερα η Ζιζέλ. Πέρασα καλά. Μου άρεσε».

Photo credits: Instagram | studio4_ert