Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (1/11) η νέα βραδινή εκπομπή «Ζήνα το βράδυ», της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη στο Star. Ωστόσο, δεν έλειψαν και κάποια απρόοπτα λόγω ενός μικροφώνου που ήταν ανοιχτό.

«Αχ! Καλησπέρα, αλλά αφήστε με να ζήσω τη στιγμή αυτή που ζω. Θα μου πείτε γιατί βράδυ; Όλα αυτά τα χρόνια λόγω σήμανσης ήταν σαν να γράφαμε έκθεση για το γυμνάσιο. Νιώθω τώρα ότι μπορούμε να γράψουμε μια έκθεση και για τις Πανελλήνιες.

Όλοι μαζί θα γίνουμε μια παρέα διάδρασης», είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη για τη νέα της εκπομπή.

Ζήνα Κουτσελίνη: Είσαι στον αέρα

Όμως λίγο αργότερα εμφανίστηκαν τα πρώτα μικροπροβλήματα. Ένα μικρόφωνο έμεινε κατά λάθος ανοιχτό και ακούστηκε ένας δημοσιογράφος-συνεργάτης της εκπομπής να βρίζει.

«Έχουμε και κακοποίηση λεκτική και σωματική και τα πάντα, γιατί δεν είναι όπως ο διπλανός του, Νεόφυτε, Αριστοτέλη, Γιάννη…», είπε η παρουσιάστρια για να την διακόψει μια φράση που δεν έπρεπε να ακουστεί.

«Έχω ένα μ@δ0μ0^ν! στο zoom. Θα γίνει κάπου ή το αφήνω να φύγει;», ακούστηκε από το μικρόφωνο που είχε ξεχαστεί ανοιχτό, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να «παγώνει».

Η αντίδρασή της ήταν η εξής: «Εεεε μιλάς, είσαι στον αέρα όταν μιλάς. Ήσουν στον αέρα, έχεις κάποιον στο zoom, τι λες;», είπε η παρουσιάστρια του Star προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία της.

https://youtu.be/fDOroIJlwvc