Η Πάολα ξεκινά τις εμφανίσεις της δίπλα στον Νίκο Μακρόπουλο και με την ευκαιρία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα που είπε, έκανε αναφορά τόσο στον Αχιλλέα Μπέο, όσο και στον Στέφανο Κασσελάκη, δύο πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, με τον πρώτο μάλιστα να έχει εξαπολύσει ουκ ολίγες επιθέσεις στον δεύτερο.

«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του» ανέφερε αρχικά η Πάολα και για να… αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή της συνέχισε λέγοντας:

«Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών.

Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές, ούτε με το μυαλό τους».