Μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την δικαστική απόφαση στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιός μέσω του συνηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου πέρασε σε αγωγή. Ήταν κάτι που είχε αποκαλύψει ο τελευταίος την Παρασκευή, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», επομένως έγιναν τα πεπραγμένα.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, δημοσιογράφος από την ίδια εκπομπή προσπάθησε να τη προσεγγίσει, αλλά υπήρξε ένταση. Όπως δήλωσε η ρεπόρτερ Μαρία Βλάχου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φέρεται να είπε «Δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό» και κατέβασε με το χέρι της την κάμερα.

Σημειώνεται πως για την ώρα δεν έχει κατατεθεί αγωγή, αλλά όπως δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλους, «αν κατατεθεί, θα γίνει αργότερα».






Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Η απόφαση του δικαστηρίου είναι σεβαστή»

Η ηθοποιός έκανε ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις της, στη ραδιοφωνική εκπομπή της στο Pride Radio, λέγοντας τα εξής:

«Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο. Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κορίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένεια τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της.

Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για εμάς το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου,  δεν το έκανα. Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου. Είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου».

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αγωγή σε όποιον τον αποκαλεί βιαστή»

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην πρόθεση του εντολέα του να κατατίθεται αγωγή σε όποιον τον συκοφαντεί και τον αποκαλεί βιαστή. «Η εντολή του είναι να κατατίθεται άμεσα αγωγή σε όποιον εξακολουθεί να τον λέει βιαστή».