Η αγαπημένη σειρά του Alpha «Σασμός» επιστρέφει ανανεωμένη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πέρα από τις αλλαγές στην πλοκή και στο καστ, φέρνει και νέο τραγούδι. Με τη φωνή του Χρήστου Θηβαίου έρχεται με την πρεμιέρα του νέου κύκλου. Ονομάζεται «Χαμένη ζωή», και είναι σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα.

Στο sountrack «Σασμός», oι μουσικές του Νίκου Τερζή και οι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα έφεραν 12 νέα τραγούδια, που έγιναν ανάρπαστα. Κάθε ένα από αυτά συνδέεται άμεσα με τις εξελίξεις στον πρώτο κύκλο της σειράς «Σασμός» του ALPHA. Η μελωδία είναι αυτή που παρακινεί τα συναισθήματα εκατομμύρια τηλεθεατών.

Τα κομμάτια της σειράς έγιναν πρώτο trend στο YouTube και μετρούν εκατομμύρια views. Αυτά είναι τα «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Κάθε Μέρα» και «Τ’ Ανίκητα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά, «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα, «Η Μάνα» με ερμηνευτή τον Αντώνη Μαρτσάκη, και «Φως» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα.