Το είπε μέχρι και η Σία Κοσιώνη στη διάρκεια αυτής της απίστευτης κοκορομαχίας και των φωνών στον ΣΚΑΪ, κυρίως από πλευράς των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ. Ποιος να το περίμενε ότι θα διακόπτεται ο Άδωνις Γεωργιάδης και δε θα μπορεί να επιβληθεί με τις φωνές του. Κι όμως, το ντουέτο Σπυρόπουλος-Μάντζος το κατάφεραν, με τον μετριοπαθή δεύτερο να παρασύρεται από τον πρώτο σε μια διελκυστίνδα μόνιμης διακοπής στις τοποθετήσεις των υπόλοιπων στο πάνελ.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που τέθηκε ερώτημα στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στο πάνελ του ΣΚΑΪ, ο κ. Σπυρόπουλος παρενέβαινε και δεν επέτρεπε στον υπουργό να εκφράσει την προσωπική του άποψη, επιχειρώντας να επιβάλλει με το έτσι θέλω το δικό του αφήγημα για την επικράτηση του κ. Δούκα στον Δήμο Αθηναίων και του κ. Κουρέτα στην περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι εντάσεις ανέβηκαν όταν ο κ. Σπυρόπουλος άφησε υπόνοιες πως ο Άδωνις Γεωργιάδης θα κόψει από τις επιχορηγήσεις των ΕΣΠΑ τον δήμο Χαλανδρίου, επειδή εξελέγη δήμαρχος στηριζόμενος από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ το ίδιο θέλησε να αφήσει να εννοηθεί και ο κ. Μάντζος με το προκάλυμμα του σκωπτικού χιούμορ.

Ήταν τέτοια η χάβρα που επικράτησε με πρωτοστάτη τον κ. Σπυρόπουλο, που ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στον κ. Μάντζο ένα γεμάτο απόγνωση «όχι κι εσύ», εννοώντας ότι από εκείνον περίμενε να είναι ένας συνομιλητής που δεν διακόπτει.

Στον χορό των φωνών μπήκε και ο κ. Παύλος Μαρινάκης και για περίπου 6-7 λεπτά δεν υπήρχε κανένας ουσιαστικός διάλογος παρά μόνο μία τάση επιβολής από την πλευρά των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, σηκώθηκε για να επαναφέρει την ηρεμία.

Πολύ εύστοκα, ο κ. Παπαχελάς ανέφερε πως αυτή η εικόνα φέρνει αποστροφή στον ανένταχτο ψηφοφόρο και αυξάνει την επιθυμία αποχής.