«Εγώ πέρασα καλά, πολύ καλά». Αυτό είπε η 29χρονη Βαλέρια στις Αρχές, λίγο μετά τη σύλληψή της με την κατηγορία ότι έκανε με το ζόρι στοματικό σε συνεπιβάτη της σε πτήση, τον οποίο δεν γνώριζε πριν μπουν στο αεροπλάνο.

Η 29χρονη είχε επιβιβαστεί σε αεροπλάνο της Pobeda Airlines από την Αττάλεια της Τουρκίας, προκειμένου να φτάσει στη Μόσχα. Δίπλα της έτυχε να κάθεται ένας άνδρας, στον οποίο έκανε με το ζόρι στοματικό σεξ, παρά την άρνησή του (αυτά τουλάχιστον λένε δημοσιεύματα ρωσικών μέσων, εμείς δεν κρίνουμε).

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφουν, όλα έγιναν φόρα παρτίδα μπροστά στους υπόλοιπους επιβαίνοντες και κανείς δεν μίλησε. Όταν τελείωσε το… πανηγύρι και αφού το πλήρωμα επενέβη για να φέρει στα… ίσια της τη μεθυσμένη Βαλέρια, εκείνη επιχείρησε να τους δωροδοκήσει για να μη μεταφερθούν τα… ευχάριστα στην αστυνομιία και συλληφθεί.

Μάταιος κόπος μια και μετά την αποβίβασή της από το αεροσκάφος, αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες. Η ίδια πάντως δε μάσησε… «Μάλλον πέρασα λίγο περισσότερο από καλά»…