Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό βίωσαν οι επιβάτες μίας πτήσης των Frontier Airlines, η οποία έκανε το δρομολόγιο Φλόριντα – Φιλαδέλφεια, όταν μία γυναίκα ούρησε στο διάδρομο μέσα στο αεροπλάνο.

Η γυναίκα είχε ζητήσει από τους αεροσυνοδούς να πάει στη τουαλέτα και σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, φαίνεται πώς εκείνοι της είπαν ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Τότε η γυναίκα ζήτησε συγνώμη από τους υπόλοιπους επιβάτες και κατεβάζοντας το παντελόνι της ούρησε στη μέση του διαδρόμου του αεροπλάνου. Οι επιβάτες έκπληκτοι, άρχισαν να διαμαρτύρονται και της φωνάζουν. «Δεν δίνω δεκάρα , άντε γ…ε, πρέπει να ουρήσω», φώναζε και έβριζε η γυναίκα.

«Είχαμε την πιο απαίσια εμπειρία επιστρέφοντας από τη Φλόριντα σήμερα το απόγευμα», έγραψε μία επιβάτιδα της πτήσης στο Facebοοκ.

«Μια επιβάτιδα αναστατώθηκε επειδή έπρεπε να καθίσει στην θέση της και αποφάσισε να κατεβάσει το παντελόνι της στο αεροπλάνο, μπροστά στα μάτια δύο παιδιών. Είχα κυριολεκτικά μια θέση στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσω το θέαμα. Απείλησε να σκοτώσει έναν άλλο επιβάτη», συμπλήρωσε.

«Με απείλησε αφού της είπα να καθίσει κάτω. Ελπίζω να συλληφθεί και να της απαγορευτεί να ξαναπετάξει», κατέληξε, με την εταιρεία να μην έχει ακόμη προβεί σε κάποιο σχόλιο για το συμβάν.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό στο αεροπλάνο