Ένα κύκλωμα συνοδών πολυτελείας στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες αεροσυνοδοί, που πρόσφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι 2.700 ευρώ τη βραδιά, εξιχνιάστηκε πρόσφατα στο Bιετνάμ, μια χώρα όπου η πορνεία είναι παράνομη και θεωρείται σοβαρό έγκλημα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι Αρχές πραγματοποίησαν έφοδο το απόγευμα της Τετάρτης σε πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη Χο Τσι Μιν, όπου έπιασαν επ’ αυτοφώρω 3 αεροσυνοδούς στο κρεβάτι με διαφορετικούς άνδρες.

Οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν, μαζί με μία τέταρτη που εργάζεται ως μοντέλο και ήταν επίσης με «πελάτη».

Οι γυναίκες οδηγήθηκαν στο κρατητήριο συνοδεία αστυνομικών, με το θέαμα να προκαλεί αναταραχή στην οδό Λε Θι Ριενγκ όπου βρίσκεται το ακριβό ξενοδοχείο και άλλα μεγάλα καταστήματα.

Η αστυνομία συνέλαβε και τη φερόμενη «μαντάμ» του κυκλώματος, την 26χρονη Βο Θι Μάι Χαν, που φέρεται να έστελνε στους υποψήφιους πελάτες φωτογραφίες των κοριτσιών με την στολή τους για να διαλέξουν την αεροσυνοδό της αρεσκείας τους.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, η Βο Θι Μάι Χαν εργαζόταν στο παρελθόν ως αεροσυνοδός της Vietnam Airlines, προτού εγκαταλείψει την καριέρα της πριν από μερικούς μήνες για να ασχοληθεί full time με τη μαστροπεία, συνεχίζοντας παράλληλα να «συναντά» και δικούς της πελάτες.

Φωτογραφίες της Βο Θι Μάι Χαν από το κρατητήριο:

αεροσυνοδούς

Η ανακοίνωση της σύλληψης αναφέρει ότι και οι τέσσερις γυναίκες που συνελήφθησαν στο ξενοδοχείο υπέδειξαν τη Βο Θι Μάι Χαν ως μαστροπό τους και παραδέχθηκαν ότι προσέφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι ποσών που κυμαίνονταν από 910 ευρώ έως 2.700 ευρώ τη βραδιά.

Κατά την ανάκρισή της, η Βο Θι Μάι Χαν περιέγραψε πώς προσέγγιζε όμορφες κοπέλες (πολλές από τις οποίες ήταν πρώην συνάδελφοί της ή αεροσυνοδοί άλλων εταιρειών) και τους πρότεινε να μπουν στο κύκλωμά της, υποσχόμενη πλούσια κέρδη.

Αφού έστελνε στους υποψήφιους πελάτες φωτογραφίες των γυναικών με στολή, ζητούσε να της στείλουν τα χρήματα για τις υπηρεσίες που επιθυμούσαν στον λογαριασμό της και έπειτα κανόνιζε τις συναντήσεις σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Φυσικά κρατούσε και η ίδια ένα ποσοστό από την κάθε πληρωμή, ενώ μέσα σε λίγους μήνες είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μέσα από αυτές τις δραστηριότες ένα αρκετά υψηλό ποσό.

Στις φωτογραφίες της στα media η νεαρή γυναίκα πόσταρε φωτογραφίες και βίντεο από τη δουλειά της ως αεροσυνοδός, αλλά και από τις διακοπές της σε πολυτελή γιοτ και ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, υλικό που αποτελούσε δέλεαρ για τα κορίτσια που σκόπευε να «στρατολογήσει».

Φωτογραφία άνοιγμα: unsplash