Για πελάτες με σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ιαπωνία προσφέρει ένα ξεχωριστό μενού. Στο εστιατόριο Shachihoko-Ya στη πόλη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν ένα μικρό αντίτιμο και οι σερβιτόρες να τους χαστουκίσουν στο πρόσωπο, όπως αποκαλύπτεται σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο της New York Post.

Πληρώνοντας το αντίτιμο των 300 γεν Ιαπωνίας (περίπου 2 δολάρια ΗΠΑ), ο πελάτης μπορεί να ζητήσει από βλοσυρές σερβιτόρες ντυμένες σαν γκέισα και χαρακτήρες από anime να του ρίξει χαστούκια. Ενώ ανάλογα την προτίμηση του πελάτη μπορούν να του ρίξουν και «ανάστροφες», εάν πληρώσει κάτι παραπάνω!

Στην τιμή των 300 γεν περιλαμβάνεται μόνον ένα χαστούκι. Η τιμή αυξάνεται εάν ο πελάτης θέλει απανωτά χαστούκια από μία «ουρά» σερβιτόρες, ή την special μεταχείριση από τις πιο «μπρατσωμένες» κοπέλες. Οι μαζοχιστές πελάτες απολαμβάνουν τόσο πολύ αυτήν τη μεταχείριση, που στο τέλος ευχαριστούν με βαθιά υπόκλιση.

Η εμπορική επιλογή του μαγαζάτορα ήταν ένα μοναδικό τέχνασμα για σώσει την επιχείρησή του από την χρεωκοπία. Το Shachihoko-Ya άνοιξε τις πόρτες του το 2012, αλλά γρήγορα οι αναδουλειές το απειλούσαν με κλείσιμο. Το προσωπικό του εστιατορίου σκαρφίστηκε τη βίαιη στρατηγική για να προσελκύσει πελάτες, και απ’ ό,τι φάνηκε πέτυχε, αφού λειτουργεί μέχρι και σήμερα.