Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας, Jennifer Lopez και Ben Affleck βρίσκονται στο Παρίσι όπου περνάνε τον μήνα του μέλιτος και το ζουν πραγματικά. Σε αντίθεση με αυτό που τους έχουμε συνηθίσει σε άλλες περιπτώσεις, όπως στο ταξίδι τους στην Ιταλία ένα χρόνο πριν, που επισημοποίησαν την επανασύνδεσή τους, το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να κυκλοφορεί στο Παρίσι δίχως συνοδεία από άνδρες ασφαλείας, σαν να μην είναι διάσημοι.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν, Ben Affleck και Jennifer Lopez περπατάνε στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας χέρι χέρι, με τον ηθοποιό να έχει ένα κάζουαλ ντύσιμο με γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο μπλε παντελόνι και αθλητικό παπούτσι, ενώ η JLo φοράει ένα φλοράλ φόρεμα και σαγιονάρες, όντας όσο πιο λιτή γίνεται.

Λίγο μετά, οι δυο τους κάθονται σε ένα παγκάκι σε πάρκο, με τον κόσμο που περνάει από εκεί είτε για τρέξιμο είτε για βόλτα του κατοικιδίου, να μην τους ενοχλεί και να τους αντιμετωπίζει σαν ένα οποιοδήποτε ζευγάρι. Ο φακός των φωτογράφων τους απαθανατίζει να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται, να ανταλλάζουν τρυφερά λόγια και να κοιτάζουν σιωπηλοί το περιβάλλον γύρω τους, σαν να ατενίζουν το κοινό τους μέλλον.

Οριακά δεν έτρωγαν πασατέμπο και δεν εμφανίστηκε κάποια μπάντα να τους παίξει το «Πόσο φοβάμαι πώς ίσως μια μέρα σε χάσω».

Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν τη θεωρία πως η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck στήνουν ένα παραμύθι, καθοδηγούν το παιχνίδι της δημοσιότητας τους, γιατί στο βίντεο φαίνεται να μην ξαφνιάζονται από την τόσο κοντινή παρουσία του παπαράτσι και μοιάζει σαν να είναι σκηνοθετημένο σκηνικό.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Παντρεύτηκαν κρυφά στο Λας Βέγκας

Jennifer Lopez: Η τραυματική εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή – «Ένιωθα να παραλύω σωματικά»

Jennifer Lopez: Παρά λίγο να παρατήσει την καριέρα της λόγω του body shaming για τα οπίσθιά της