Τελικά, η ιστορία της Jennifer Lopez και του Ben Affleck είχε happy end, ακόμα και 19 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Το ζευγάρι που έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία, παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, στο Λας Βέγκας. Βέβαια, το TMZ, εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες, όπως το ότι το ζευγάρι έλαβε άδεια γάμου στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάβα. Η άδεια εκδόθηκε στις 16 Ιουλίου και έχει τα ονόματά τους.

Πηγή κοντά στο ζευγάρι, όπως σημειώνει το ΤΜΖ, αναφέρει ότι το ζευγάρι όντως παντρεύτηκε και η άδεια είναι σημάδι ότι τώρα είναι αντρόγυνο. Σημειώνεται πως πριν λίγο καιρό, η JLO εθεάθη να φορά δαχτυλίδι αρραβώνων, ενώ ψώνιζε έπιπλα με το το παιδί της, Emme.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό το πράσινο δαχτυλίδι της αφήνοντας τη φράση «Είσαι τέλειος», να συνοδεύει τη φωτογραφία.

Έτσι, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, το ζευγάρι είναι πλέον και επίσημα παντρεμένο, ενώ όπως είχε δηλώσει η JLO, «είναι κάτι σπάνιο, πολύτιμο και όμορφο που δεν το θεωρούμε δεδομένο, να βρίσκεις κάποιον που αγαπάς πραγματικά και να έχεις δεύτερη ευκαιρία».

Ben Affleck και Jennifer Lopez γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Κι ενώ γρήγορα ξεκίνησαν να είναι μαζί, το 2004 τράβηξαν χωριστούς δρόμους, παρά το γεγονός ότι ήταν να παντρευτούν. Η σχέση τους ήταν διαρκώς προβεβλημένη στα media, κάτι που έφερε και τη ρήξη, ενώ όπως είχε δηλώσει o Affleck, «η Jennifer κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και αυτό δεν το ήθελα».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Το παράδοξο με τον Will Smith: Επικρίθηκε αλλά κέρδισε 2,2 εκατ. ακόλουθους παρά το χαστούκι στα Oscars

Elon Musk: Διακοπάρει στη Μύκονο παρά τα 44 δις που του ζητάει η Twitter

Μαίρη Βιτινάρος – Χρήστος Μπίρμπας: Ποιοι είναι οι δύο νέοι coaches του GNTM