Η άφιξη των Ben Affleck και Jennifer Lopez στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας ήταν από εκείνα που περίμενε περισσότερο όλος ο κόσμος. Και αυτός που βρίσκεται εκεί και αυτός που παρακολουθεί το τι συμβαίνει στην πόλη του ιταλικού βορρά. Η JLo είχε απασχολήσει από το ξεκίνημα του Φεστιβάλ στις αρχές του μήνα, όταν είχε εμφανιστεί με φόρεμα Dolce & Gabbana που είχε πάνω του το καρτελάκι με την τιμή. Τούτη τη φορά είχε προσέξει να μην υπάρχει αυτό και μαζί με τον Affleck έδωσαν το δικό τους σόου στο κόκκινο χαλί.

Το βράδυ της Παρασκευής η Βενετία υποδέχτηκε το καστ και τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς της ταινίας The Last Duel. Ben Affleck και Matt Damon υπογράφουν το σενάριο, ο Ridley Scott τη σκηνοθεσία, ενώ μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Adam Driver-Jodie Comer. Στην ταινία ο Affleck υποδύεται τον Βασιλιά Κάρολο τον 6ο και είναι παρατηρητής της μονομαχίας ανάμεσα σε Damon και Driver.

Στο κόκκινο χαλί της Βενετίας, ο Ben Affleck ήταν σίγουρα και πάλι σαν βασιλιάς και είχε δίπλα του την πιο ποθητή βασίλισσα της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος. Μαζί με την Jennifer Lopez έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σε επίσημο event μετά την επισημοποίηση της επανασύνδεσης τους και αυτό που αντίκρυσε ο κόσμος στον περιβάλλοντα χώρο και κατέγραψαν μετά μανίας οι παπαράτσι, ήταν ξεκάθαρα ένα σόου από το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των ημερών.

 

 

(Photo: Daniele Venturelli/WireImage)

Η JLo και ο Ben Affleck αντιλαμβάνονται προφανώς ότι αποτελούν ένα δημόσιο θέαμα, ίσως το πιο εμπορικό αυτή τη στιγμή. Και το απολαμβάνουν. Στη Βενετία είδαμε τον Affleck με το μαύρο κοστούμι του και τη Lopez με το λευκό φόρεμα και το βαθύ ντεκολτέ, να φτάνουν χαμογελαστοί και να προβαίνουν σε εκδηλώσεις τρυφερότητας, με τα φιλιά του Ben Affleck στο μέτωπο της Lopez και τους ρομαντικούς ψιθύρους να δίνουν και να παίρνουν.

Η εμφάνιση τους στην τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Βενετίας επισκίασε οτιδήποτε άλλο, μεταξύ άλλων και τις μέτριες κριτικές που έλαβε η ταινία του Affleck, ο οποίος θα μεταβεί για γυρίσματα στο Όστιν, για τη νέα ταινία του Noah Baumbach με τίτλο White Noise, σύμφωνα με το Variety.

Το ζευγάρι βγήκε από μια εντυπωσιακή Lexus και τα ουρλιαχτά ήταν ασταμάτητα, με τον Ben Affleck να χαϊδεύει και τα φημισμένα οπίσθια της συντρόφου του προς τέρψιν του κοινού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CINEMA DREAM ™ (@cinema_dream)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)