Η Τζένιφερ Λόπεζ σε συνέντευξή της στο Women in Hollywood του Elle, δήλωσε πώς είναι πολύ ικανοποιημένη από το γεγονός ότι πλέον το Χόλιγουντ έχει εξελιχθεί και τα ποσοστά των ρόλων που διανέμει γυναίκες ηθοποιούς που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ηλικία, έχουν αυξηθεί αισθητά.

«Οι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι γυναίκες γίνονται πιο σέξι όσο μεγαλώνουν. Είναι πιο μορφωμένες και έχουν πιο ολοκληρωμένο χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι πολύ όμορφα και ελκυστικά, όχι μόνο σωματικά, αλλά και εσωτερικά καθώς όσο μεγαλώνεις αποκτάς σοφία».

Η Τζένιφερ Λόπεζ δήλωσε επίσης πολύ χαρούμενη που το Χόλιγουντ, πλέον, συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφα με τον εαυτό τους, ανεξαρτήτως από το πόσο έχουν μεγαλώσει.

«Τα πρότυπα έχουν αλλάξει πολύ και νομίζω ότι είναι σωστό. Όσο μεγαλώνεις και έχεις περισσότερη εμπειρία, γίνεσαι πιο πλούσιος άνθρωπος και έχεις περισσότερα να προσφέρεις», είπε η Τζένιφερ Λόπεζ. Επίσης σημείωσε ότι έχει διδαχθεί τη αξία «του να προχωράει συνεχώς» και αυτό την έχει κάνει να γίνεται καλύτερη στην καριέρα της αλλά και να δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα.

«Βλέπω τον εαυτό μου να δουλεύει όσο θέλω. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η ηλικία. Μπορεί να είναι 70, μπορεί να είναι 80, μπορεί να είναι 90, δεν ξέρω. Αλλά ξέρω ότι υπάρχει για μένα αν το θέλω. Αυτή ήταν πάντα η νοοτροπία που είχα: “Να μην αφήσω ποτέ κανέναν να με βάλει σε ένα κουτί εξαιτίας του πού γεννήθηκα, από πού είμαι, τι ηλικία έχω, οτιδήποτε τέτοιο. Αυτά τα όρια δεν υπάρχουν για μένα”».

Για το επόμενο πρότζεκτ της η Τζένιφερ Λόπεζ είπε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. «Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι. Το να σκηνοθετήσω τη δική μου ταινία κάποια στιγμή είναι μια πιθανότητα», είπε, αποκαλύπτοντας ότι «της έχουν γίνει προτάσεις να σκηνοθετήσει μερικά πράγματα», αλλά αναγκάστηκε να αρνηθεί «λόγω χρονικών περιορισμών».

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει δυναμικό came back στη μουσική βιομηχανία μετά από δεκαετή απουσία.

*Photo Credits: Shutterstock