Μπορεί να υπάρξει μια μέρα στην οποία δεν θα χρειαστεί να μιλήσουμε για μια εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ, όμως θα αργήσει πολύ αυτή η μέρα. Κι η JLo φροντίζει να το τονίζει με κάθε της στυλιστική επιλογή, με κάθε της παρουσία σε κάποια εκδήλωση.

Αυτή τη φορά ήταν το γκαλά του περιοδικού ELLE για τις γυναίκες του Χόλιγουντ, με την Τζένιφερ Λόπεζ να είναι μεταξύ των τιμώμενων προσώπων και ως τέτοιο, έπρεπε να κάνει μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η 53χρονη σταρ επέλεξε ένα πολύ φουτουριστικό ρούχο, καθώς μπορεί το κάτω μέρος να κάλυπτε μια μακριά φούστα, αλλά το πάνω μέρος ήταν μια μεταλλική πλάκα για το στήθος που δεν κολλούσε πάνω στο σώμα και άφηνε ακάλυπτη την περιοχή κάτω από το στήθος και τους κοιλιακούς.

Έτσι, μπόρεσαν όλοι να θαυμάσουν τους κοιλιακούς της, το γυμνασμένο της κορμί εν γένει, με τον Μπεν Άφλεκ να απολαμβάνει τη σύζυγό του και να της δίνει ένα παθιασμένο φιλί κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων στο μαύρο χαλί, ως έμμεση απάντηση και στα κατά καιρούς δημοσιεύματα που τον θέλουν να την αντιμετωπίζει με αδιαφορία.

Όσο για το στήθος της, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε προνοήσει και είχε βάλει ταινία για να το συγκρατεί και να μην προκληθεί κάποια αποκάλυψη ελέω βαρύτητας.