Δεν είναι κάποιο μυστικό πως ο Tom Holland και η Zendaya είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, ίσως και πάνω από χρόνο. Γνωρίστηκαν το 2017 στα γυρίσματα του πρώτου Spider-Man και 4 χρόνια μετά, έχοντας ολοκληρώσει 3 ταινίες μαζί, κυκλοφορούν ως ο Peter Marker και η Mary Jane. Όμως τους τελευταίους μήνες και δη από την επισημοποίηση της σχέσης τους, ο νεαρός και ενθουσιώδης Tom, έχει προβεί σε πολλές διακηρύξεις της αγάπης του για τη νεαρή σουπερστάρ.

Το κάνει πια σε βαθμό που το προφίλ του στο Instagram είναι στο όριο να μετατραπεί σε fanpage της Zendaya ή σε κάποιον ινσταγκραμικό ναό λατρείας της.

Σε σημερινή του ανάρτηση, ο Tom Holland την αποθεώνει γιατί μαζί με τον προσωπικό της σχεδιαστή, τον Law Roach, βραβεύτηκαν στα βραβεία μόδας CFDA 2021. «Έλαααα, σταμάτα τώρα. Ένα σπουδαίο επίτευγμα για το πιο σπουδαίο άτομο. Συγχαρητήρια Zendaya και Law Roach, το αξίζετε όλο αυτό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ο Tom Holland είχε κάνει μια ανάρτηση μόνο με τη Zendaya, από την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του Dune στις ΗΠΑ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Ακόμα πιο πίσω, το καλοκαίρι, ο Tom Holland της είχε ευχηθεί για τα γενέθλια της αναρτώντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα του Spider-Man.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Θα έλεγε κανείς πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια αγνή εκδήλωση έρωτα και θαυμασμού από τον ούτως ή άλλως δοτικό άνθρωπο που λέγεται Tom Holland. Αν κάνει όμως κανείς μια βόλτα στο προφίλ της Zendaya, δε θα βρει ούτε μία ανάρτηση της με τον Tom. Όχι μόνο του, αλλά έστω οι δυο τους. Τίποτα.

Την ώρα δηλαδή που ο Tom καταθέτει την ψυχούλα του στο Instagram κι είναι έτοιμος μέχρι και πρόταση γάμου να της κάνει δημόσια (κάτι που ίσως να έχει ήδη γίνει, αφού κυκλοφορούν τελευταία φήμες για αρραβώνα), εκείνη δεν έχει κάνει ούτε μισή εκδήλωση. Άκαρδη.

Θα έλεγε κανείς ότι η Zendaya κάνει το σωστό, αφού κρατάει τα προσωπικά της για να τα πει εκεί που πρέπει. Σε κάθε περίπτωση, δε θα ήταν κακό να υπήρχε έστω μια ανταπόκριση προς τον Tom Holland, που δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να την αποθεώνει. Είναι η προσωπική της τσιρλίντερ.

Πάντως, είναι ξεκάθαρο πως αν δεν ήταν στη μέση εμπορικά ζητήματα που αφορούν τις συνεργασίες της Zendaya, ο Holland θα έφτιαχνε άνετα ένα νέο προφίλ που θα ήταν Zendaya Tom και μπορεί στο τέλος να έβαζε και τον αριθμό κάποιας θύρας οργανωμένων της αγαπημένης του ομάδας ή το παρατσούκλι, όπως π.χ. Zendaya Tom Σφυριά (West Ham).