Δεν είναι μυστικό ότι η Ζεντάγια είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της νέας γενιάς του Χόλιγουντ. Ούτε είναι μυστικό πως η σειρά του ΗΒΟ Euphoria, είναι μία από τις πιο πετυχημένες των τελευταίων χρόνων και όχι μόνο την παρακολουθεί εκατομμύρια κόσμος αλλά έχει ξεκινήσει και πολλά τρεντ στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Η 26χρονη Ζεντάγια έχει βραβευτεί με Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά που έχει κερδίσει τον θαυμασμό κοινού και κριτικών. Στη σειρά υποδύεται μια έφηβη τη Ρου, η οποία παλεύει με τον εθισμό της σε ουσίες αλλά και με τα ψυχικά της προβλήματα. Η ωμή και ειλικρινής απεικόνιση του χαρακτήρα της έχει κερδίσει την αναγνώριση των κριτικών.

Η ηθοποιός επαναδιαπραγματεύθηκε τους όρους του συμβολαίου της για να επιστρέψει στον νέο κύκλο της σειράς και μάλιστα φρόντισε να εντάξει τον εαυτό της στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς καθώς για κάθε επεισόδιο θα λαμβάνει στον λογαριασμό της $1.000.000.

Μαζί της στη σειρά είναι ένα καστ κι άλλων ταλαντούχων ηθοποιών όπως η Χάντερ Σέιφερ και ο Τζέικομπ Ελόρντι, η Ζεντάγια συνεχίζει να ξεχωρίζει και να ηγείται του καστ. Έχει γίνει μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ, δίπλα σε ονόματα όπως οι Κέβιν Κόστνερ, Τζον Κρασίνσκι, Χάρισον Φορντ, Μάικλ Κίτον και Έλεν Μίρεν.

https://www.youtube.com/watch?v=3vo0H0XcL8E