Το περιοδικό TIME ανακοίνωσε τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον πλανήτη για το 2022 και μαντέψτε, η Zendaya ήταν στη λίστα. Η ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τόσο για τον ρόλο της στο Euphoria, όσο και για το  Spider-Man: No Way Home, που κυριάρχησε στο box office, καθώς και για τη σχέση της με τον Tom Holland.

Όπως γράφει το περιοδικό για την Zendaya, τη χαρακτηρίζει διαχρονική και μια γυναίκα που μπορεί να τα κάνει όλα. Ειδικότερα: «Για μένα, η Zendaya είναι χιλίων ετών. Έχει ήδη ζήσει πολλές ζωές πριν από αυτή. Και όμως, είναι νέα σαν την άνοιξη. Από κάποιο αξεδιάλυτο παράδοξο, δίνει επίσης την εντύπωση ότι έχει γεννηθεί κάποια στιγμή πολύ μακριά στο μέλλον. Είναι διαχρονική και μπορεί να τα κάνει όλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Μόλις τον τελευταίο περίπου χρόνο, η Zendaya έχει ακτινοβολήσει σαν ένα πεφταστέρι που αποτυπώθηκε στο σελιλόιντ στην ταινία Malcolm & Marie του Σαμ Λέβινσον. Έσκασε συναισθηματικά καθώς τα εφηβικά της χρόνια διαλύονταν στο πολιτιστικό φαινόμενο Euphoria του Levinson. Έλαμψε στο Spider-Man: No Way Home, μια ταινία που κυριάρχησε στο box office σε μια χρονιά που έγινε η μούσα των άκρων.

Αλλά η Zendaya είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι η ίδια μια αυτόνομη δημιουργική δύναμη. Ένα πολιτιστικό είδωλο εν τη γενέσει του. Ένα άτομο που καθοδηγείται από την καθαρή έμπνευση, την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό για την τέχνη της, η οποία χρησιμοποιεί την αυθεντικότητα ως νέα υπερδύναμη. Φαίνεται ατρόμητη, οι ρίζες της είναι βαθιές και μου αρέσει που γελάει ακόμα σαν παιδί. Η Zendaya είναι το μέλλον. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο ανακουφιστικό για μένα. Αυτή είναι μόνο η αρχή».

Όσο για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, στους πιο επιδραστικούς βρέθηκαν και οι Simu Liu, Andrew Garfield, Zoe Kravitz, Sarah Jessica Parker, Amanda Seyfried, Quinta Brunson, Pete Davidson, Channing Tatum, Nathan Chen, Mila Kunis, Jeremy Strong, Faith Ringgold, Arian DeBose, Jazmine Sullivan, Michael R. Jackson.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kendall Jenner: Έζησε το δράμα της Kim – Πάλευε να ανέβει τις σκάλες με θεόστενο φόρεμα

Depp-Heard: Οδεύει προς το φινάλε η δική, καταθέτει η Kate Moss

Η Chiara Ferragni έκανε την πιο τολμηρή της εμφάνιση στην Ιταλία