Όλοι τη γνωρίζουν για την καριέρα της ως πορνοστάρ. Όλοι τη θεωρούν μία εκ των κορυφαίων 5 στην ιστορία της βιομηχανίας του ενήλικου σινεμά. Η Lisa Ann είναι από τις λίγες που το όνομα της έχει τέτοια φήμη και δε χρειάζεται επεξηγήσεις. Τα τελευταία 7 χρόνια έχει αποσυρθεί από αυτή τη δουλειά και ασχολείται με άλλες επιχειρήσεις της, που έστησε στη διάρκεια της καριέρας που της απέφερε αρκετά χρήματα.

Η 49χρονη Ann ασχολείται με το fantasy football και γενικά με τον σχολιασμό αγώνων NFL και Baseball, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει και το δικό της podcast. Σε αυτό έχει προφανώς να μοιραστεί πολλά από την εμπειρία της για 20-25 χρόνια στον χώρο του πορνό. Εκτός από πορνοστάρ όμως, η Lisa Ann εργάστηκε για 30 χρόνια και σε strip clubs και πρόκειται για τον κατ΄εξοχήν χώρο όπου μπορεί κανείς να συναντήσει όλα τα… ναυάγια της ζωής.

Στο podcast της με τίτλο Dudes Do Better, κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την πορνοστάρ Kenda Sunderland, η Lisa Ann θυμήθηκε ένα περιστατικό όπου ένας πελάτης της έκοψε με τα δόντια κομμάτι από το πόδι της πάνω στον χορό. «30 χρόνια στα strip clubs, έχω δει τα πάντα. Ξεκίνησα να χορεύω όταν ήμουν 16 ετών και έχω δει να συμβαίνουν όλα.

Μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου είναι η εξής. Συνήθιζα να βάζω αυτοκόλλητα πάνω μου και για ένα διάστημα τα έβαζα ανάμεσα στα πόδια μου γιατί θεωρούσα ότι θα είχε πλάκα οι άντρες να τα αφαιρούν με το στόμα τους. Και κάποια στιγμή, από το πουθενά, ένας τύπος δάγκωσε τον εσωτερικό μου μηρό και ένα κομμάτι δέρματος βγήκε από το πόδι μου. Έπρεπε να πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο και να κάνω αντιτετανικό.

Θυμάμαι ότι πριν καν προλάβω να κάνω μια κίνηση, έβαλα το χέρι μου στην τσέπη του, πήρα το πορτοφόλι του, επειδή ήθελα να φωτοτυπήσω την ταυτότητα του για να δω αν έχει κάνει τεστ HIV, από τη στιγμή που είχε διαλυμμένο δέρμα και τα δόντια του ήταν τόσο βρώμικα. Ευτυχώς, δε χρειάστηκε να κάνω ράμματα, αλλά τα σημάσια των δοντιών του ήταν λες και μου αφαίρεσε έξι κομμάτια από το δέρμα. Νόμιζε ότι αυτό που έκανε, ήταν μια καλή ιδέα. Πάντα θα υπάρχουν ηλίθιοι».

Δε θα επιστρέψει στο πορνό η Lisa Ann

Στο podcast της η Lisa Ann αναφέρθηκε και στην επιθετική συμπεριφορά που έχουν κάποιοι ακόλουθοι της στα social media, τους οποίους χαρακτηρίζει «feverish masturbators», δηλαδή εθισμένους αυνανιστές. Όσον αφορά τη σχέση της με το πορνό, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη βιομηχανία ως ηθοποιός. Θα είχε τη διάθεση όμως να το κάνει για να συμβάλλει στη διασφάλιση της υγείας των ηθοποιών, ειδικά σε αυτή την περίοδο πανδημίας.

«Μόλις έγινα 49 ετών και νομίζω είμαι στην κατάλληλη ηλικία για να ζήσω τη δεύτερη πράξη της ζωής μου. Αγαπώ που δεν αισθάνομαι ένα ρίσκο για την υγεία μου, γιατί παρόλο που γίνονται τεστ, πάντοτε υπάρχει ένα ρίσκο και μια πιθανότητα και αγαπώ που έχω πια μια συνέχεια στο πρόγραμμα μου.

Θα επέστρεφα για άλλα πράγματα στο πορνό, όπως το να στήστω τα πρωτόκολλα για τα τεστ, να βοηθήσω κάποια ταλέντα αν χρειάζονται κάτι με κάποιον, να βοηθήσω σχετικά με το κράτος. Θα έκανα οτιδήποτε σε μια μεγαλύτερη κλίμακα που αφορά την επίβλεψη της βιομηχανίας και να προσφέρω τα όσα γνωρίζω, την εμπειρία μου, ίσως να βοηθήσω, αλλά κάτι άλλο απ΄αυτό, όχι ευχαριστώ».