Σε ηλικία 18 ετών η Μαρίνα Χαντζή μπήκε στη βιομηχανία του πορνό στις ΗΠΑ και για τρία χρόνια πρωταγωνίστησε σε πάρα πολλές ταινίες ενήλικου περιεχομένου με το ψευδώνυμο Σάσα Γκρέι. Μέχρι τα 21 της είχε καταφέρει να γίνει μια από τις δημοφιλέστερες πορνοστάρ και σίγουρα ήταν η πρώτη Ελληνίδα που το κατάφερνε.

Γύρω στο 2010, στις απαρχές του διαδικτύου όπως το γνωρίζουμε σήμερα, η Σάσα Γκρέι έγινε viral και στην Ελλάδα, με τις ιστοσελίδες τότε να την αναδεικνύουν ως την τρίτη πιο γνωστή πορνοστάρ με καταγωγή από την Ευρώπη.

Η γεννημένη στο North Highlands της Καλιφόρνια Σάσα, δούλεψε από τα 14 της ως σερβιτόρα σε εστιατόριο στο Σακραμέντο, όπου σπούδαζε σκηνοθεσία και τέχνες και μάζεψε 7.000 δολάρια με τα οποία βρέθηκε στο Λος Άντζελες και ξεκίνησε το ταξίδι της στο πορνό. Σε αυτή την τριετία βραβεύτηκε δύο φορές ως Ανερχόμενη Πορνοστάρ και ως Γυναίκα Πορνοστάρ της χρονιάς στα AVN Awards, τα Όσκαρ του πορνό, ενώ το CNBC την είχε τοποθετήσει στη λίστα Dirty Dozen με τις 12 πιο δημοφιλείς γυναίκες της βιομηχανίας.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία, η Σάσα Γκρέι αποφάσισε να αποσυρθεί, τον Απρίλιο του 2011, αλλά ακόμα και μετά την απόσυρση της, αποτελούσε ένα από τα πιο searched ονόματα στο Pornhub, ούσα στη θέση 17 των εβδομαδιαίων αναζητήσεων σε όλο το 2018!

Από το 2011 ως σήμερα έχουν περάσει 10 χρόνια και η Σάσα Γκρέι εκμεταλλεύτηκε τη φήμη της για να βρει περισσότερες πόρτες ανοιχτές στο χώρο της μουσικής και αφού πρώτα έγραψε μια τριλογία ερωτικών μυθιστορημάτων, το The Juliette Society, και κυκλοφόρησε ένα cofee table book με φωτογραφίες της, έγινε dj και γύρισε όλο τον κόσμο παίζοντας σε πολύ γνωστά κλαμπ.

Τα τελευταία τρία χρόνια, πέρα από το djing, η Σάσα Γκρέι, που διατηρεί το porn stage name της, ασχολείται με τον κόσμο του Youtube και μάλιστα με αρκετή επιτυχία, αφού έχει 355 χιλιάδες subscribers.

Στα βίντεο που ανεβάζει κυριαρχούν τα video games και οι μαγειρικές της ικανότητες, με την Γκρέι να φτιάχνει φαγητά και να δίνει food hacks. Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο, η Σάσα Γκρέι μιλά για την ελληνική της καταγωγή και φτιάχνει μουσακά με δικές της πινελιές.