Σαρωτική είναι το τελευταίο διάστημα η ελληνική εκδοχή της Barbie, που υπογράφει η εταιρεία παραγωγής της Ίννας Ιννάκι και του Τεό, SugarbabesTV. Η ταινία με πρωταγωνιστές την Christy White (στον ρόλο της Barbie) και τον Σάκη Δερμάτη (στον ρόλο του Ken) έχει καταφέρει να συζητηθεί αρκετά εντός και εκτός συνόρων, ενώ είναι πλέον πολύ πιθανό να χαρίσει στην Ελλάδα και το πρώτο της Όσκαρ Ερωτικού Κινηματογράφου στα AVN Αwards, που θα διεξαχθούν στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ στις 24-27 Ιανουαρίου.

Χαρακτηριστικό της μεγάλης επιτυχίας της είναι το γεγονός πως έχει ξεπεράσει τις 11 εκατομμύρια προβολές στην ιστοσελίδα της SugarbabesTV, όπου και μπορεί να τη βρει κανείς. Όπως χαριτολογώντας μας είπε ο Τεό «έχει ξεπεράσει στην Ελλάδα ακόμη και την επιτυχία της κανονικής Barbie. Eίναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει».

Φυσικά, μια τέτοια παραγωγή δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει και το ενδιαφέρον των – μετρ του είδους – Αμερικανών. Έτσι, τα τελευταία 24ωρα η ελληνική Barbie «παίζει» ως κεντρικό θέμα στην ψηφιακή version του αμερικανικού περιοδικού AVN, με έδρα το Λος Άντζελες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta.gr