Η δημοφιλής ηθοποιός ερωτικών ταινιών Julia Ann, η οποία εργάζεται στη βιομηχανία του πορνό για περισσότερα από τριάντα χρόνια, αποκάλυψε πως πλέον αρνείται να συνεργάζεται με άνδρες. Η ίδια εξήγησε τους λόγους μιλώντας στο podcast «Holly Randall Unfiltered», για το ότι πήρε την απόφαση να γυρίζει σκηνές αποκλειστικά με γυναίκες.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως η χρονική στιγμή της απόφασής της ήταν λίγο πριν παντρευτεί τον σύζυγό της ο οποίος δεν ασχολείται με την βιομηχανία του πορνό, ωστόσο, ο λόγος είναι δεν ήταν αυτός, αλλά το ότι η ίδια εντόπισε αλλαγές στο σώμα της λόγω της εμμηνόπαυσης με αποτέλεσμα να επιλέξει να βρίσκεται μόνο με άτομα του ίδιου φύλου, γιατί την κάνουν να νιώθει πιο άνετα με τον εαυτό της.

«Όταν κάνω σεξ με μια κοπέλα, μπορώ να δουλέψω με συγκεκριμένο τρόπο, μπορώ να είμαι λίγο πιο απελευθερωμένη, ακόμα και να μιλήσω για διάφορα θέματα της ημέρας».

Ακόμη, μιλώντας στο podcast, η ίδια εξήγησε ότι «μισεί το γυμναστήριο» και δεν θέλει να αφιερώνει κ άλλο χρόνο στο να σκέφτεται την εμφάνιση του σώματός της στην οθόνη».

«Νιώθω ανασφάλεια»

Πρόσθεσε, ότι ήταν πιο εύκολο να ελέγχει πώς φαίνεται το σώμα της ενώ παίζει με γυναίκες παρά με άντρες, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι, καθώς φτάνει στα 50 της, νιώθει «ανασφαλής» και συνειδητοποιεί ότι οι ρυτίδες της αρχίζουν να φαίνονται.

Η Julia Ann γύρισε τις πρώτες της σκηνές πορνό το 1992 και έχει επαινεθεί ως μια από τις πιο σεβαστές σταρ στη βιομηχανία.