Αγνώριστος έχει γίνει ο Τζον Γκούντμαν, ο οποίος εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς «The Righteous Gemstones» στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο. Ο ηθοποιός ξεκίνησε την προσπάθεια για την απώλεια κιλών το 2007, όπου ζύγιζε 177 κιλά.

Μέχρι σήμερα, ο Γκούντμαν κατάφερε να διώξει από πάνω του 90 κιλά. Η εμφάνιση του εντυπωσίασε όσους βρέθηκαν στο φεστιβάλ, με τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν όταν ο ίδιος έφτασε στο κόκκινο χαλί.

Γκούντμαν

Πώς έχασε τα κιλά ο Γκούντμαν  – Μεσογειακή διατροφή και γυμναστική

Ο Γκούντμαν εισήχθη σε ένα διατροφικό πρόγραμμα μεσογειακού τύπου, το οποίο εστιάζει στη σημασία της ποιοτικής προμήθειας και της πλήρωσης του πιάτου σας με πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα ολικής αλέσεως και δημητριακά, με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα – άπαχη πρωτεΐνη, όπως ψάρι και κοτόπουλο – και φυσικά, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ελαιόλαδο. Επιπλέον, μαζί με τη διατροφή ο Γκούντμαν γυμνάζεται 6 μέρες την εβδομάδα, ενώ επιδιώκει καθημερινώς να κάνει μάξιμουμ 12.000 βήματα την ημέρα. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν πως η αγάπη του για το φαγητό τον είχαν φέρει στα 177 κιλά. Ο Γκούντμαν μιλώντας στο περιοδικό People, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «χρειάζεται πολλή δημιουργική ενέργεια για να κάθεσαι και να σκέφτεσαι τι θα φας μετά».

Είχε αναφέρει μάλιστα πως «έπαιρνα μια χούφτα φαγητό και το έριχνα στο στόμα μου. Απλά έτρωγα όλη την ώρα. Κάποιες στιγμές, αποφάσιζα να κάνω κάτι. Τότε έχανα 30-35 κιλά και μετά επιβράβευα τον εαυτό μου με μια 6άδα μπίρες ή οτιδήποτε άλλο και επέστρεφα στις παλιές μου συνήθειες» και είχε προσθέσει: 

«Απλώς κουράστηκα. Βαρέθηκα να κοιτάζω τον εαυτό μου. Ξυρίζεσαι μπροστά στον καθρέφτη και δε θέλεις να κοιτάς τον εαυτό σου. Γίνεται επικίνδυνο».