Ο Βασίλης Καρράς μετά την απώλεια των 42 κιλών, που πλέον δεν αναγνωρίζεται εύκολα, εμφανίστηκε σε εγκαίνια μίας γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στις κάμερες των εκπομπών. Αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη δισκογραφία, αλλά και στο πρόβλημα υγείας του. 

Ο τραγουδιστής είπε αρχικά: «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω» και συμπλήρωσε:

«Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό, δώσαμε τα χέρια και θέλει πάρα πολλή δουλειά και πολλή στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι, αλλά δεν θα είναι τόσο έντονα τα πράγματα πια».

Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας στις δημοτικές εκλογές, ο Βασίλης Καρράς απάντησε πως «με πιάνει φαγούρα με αυτά. Άστο τώρα».

Υπενθυμίζεται πως ο λαϊκός τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Νοέμβριο, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας. Είχε προηγηθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εμφάνισής του σε κέντρο διασκέδασης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.