Η Όπρα Γουίνφρεϊ μίλησε στο People μετά την πρόσφατη απώλεια των κιλών της. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το πώς ένιωθε σχετικά με το bullying που δεχόταν από τα κοινό για τα παραπανίσια κιλά της. Η Όπρα Γουίνφρεϊ είπε ότι έριχνε όλο το φταίξιμο στον ίδιο της τον εαυτό για όλα τα άσχημα σχόλια που δεχόταν για 25 χρόνια.

«Για 25 χρόνια, το να με κοροϊδεύουν δημόσια έμοιαζε με δημόσιο άθλημα. Θυμάμαι όλα αυτά που ειπώθηκαν σε εμένα ή σε άλλους για εμένα, τα αστεία που έγιναν», είπε.

Όπως σχολίασε στη συνέχεια, για πολλά χρόνια αποδεχόταν τους χαρακτηρισμούς των ανθρώπων γύρω της, νιώθοντας «ντροπιασμένη».

«Απλώς το αποδεχόμουν, καθώς ένιωθα ότι ήμουν όλα αυτά που έλεγαν. Δεν ένιωθα θυμό. Ένιωθα λύπη. Ένιωθα πληγωμένη. Ένιωθα ντροπή, αλλά δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσα να είμαι και θυμωμένη. Κατάπια τη ντροπή και αποδέχτηκα ότι ήταν δικό μου λάθος», εξήγησε η Όπρα.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ είπε επίσης στο τέλος της συνέντευξής της ότι «κατηγορούσε» τον εαυτό της ότι «ήταν υπέρβαρη», αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι είχε μια «προδιάθεση που καμία δύναμη της θέλησης δεν πρόκειται να ελέγξει».

Η δημοσίευση για την Όπρα Γουίνφρεϊ

*Phot Credits: Shutterstock