Ο Youtuber Manos επέστρεψε μετά από 15 μήνες απουσίας, εντελώς αγνώριστος. Μάλιστα, σε μόλις 2ο ώρες έχει πάρει περισσότερες από 900 χιλιάδες προβολές. Ο ίδιος, έχοντας στο κανάλι του 1,28 εγγεγραμμένους χρήστες εξαφανίστηκε απρόσμενα τον Οκτώβριο του 2021.

Η επιστροφή του συνοδεύτηκε από μία έκπληξη στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά και μια ένα βίντεο που θυμίζει ταινία μικρού μήκους. Με τίτλο Mano μάθε μου το 2023», έγινε το πρώτο στις τάσεις, ενώ περίπου 13.000 σχόλια έχουν κάνει οι χρήστες κάτω από το βίντεο.

Δεν ξέρουμε πόσα κιλά είναι μείον, αλλά αυτή η αλλαγή μας θυμίζει λίγο από Mente Fuerte που εκείνος είχε καταφέρει να χάσει 60 κιλά.

Όπως είχε πει στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Nitro, «η αλλαγή στην εμφάνισή μου έχει κάνει πολύ καλό, ειδικά στην υγεία μου. Έφτασα σε ένα σημείο να μην μου αρέσει το πώς φαίνομαι. Λόγω ύψους και κιλών πολλές φορές δεν χωρούσα σε αμάξια ή σε θέσεις αεροπλάνου. Ωστόσο. ποτέ δεν είχα κόμπλεξ, ούτε προβλήματα με τις γυναίκες. Η αλλαγή μου άλλαξε την ψυχολογία και σίγουρα μου έδωσε ένα boost. Ετοιμάζω πολλά και ο κόσμος να περιμένει πολλά από εμένα».