H ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Jurassic World Dominion, Bryce Dallas Howard, αποκαλύπτει ότι τις ζητήθηκε από τους παραγωγούς της ταινίας να χάσει κιλά για την τελευταία ταινία. Η 41χρονη ηθοποιός έχει ανέβει μέγεθος τα τελευταία χρόνια, κάτι που δεν ενοχλεί την ίδια αλλά όπως αναφέρει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Metro, της έχει δημιουργήσει προβλήματα στην δουλειά της.

Η ίδια αναφέρει ότι αν και της ζητήθηκε να χάσει αρκετά κιλά για να επιστρέψει στον ρόλο της Claire στο Dominion, o σκηνοθέτης Colin Trevorrow την υπερασπίστηκε, αναφέροντας ότι θέλει να υπάρχουν «γυναίκες με διαφορετικά και αληθινά σώματα» στην ταινία «όπως ακριβώς συμβαίνει και στον πραγματικό κόσμο».

Η Howard αναφέρει πως νιώθει πολύ τυχερή για την παρέμβαση του σκηνοθέτη καθώς σύμφωνα με την ίδια, το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να αδυνατίσει της επέτρεψε να κάνει πολλά καρσκαντερικά η ίδια. «Θα ήταν αδύνατο να είχα καλή φυσική κατάσταση εάν αναγκαζόμουν να χάνω ταυτόχρονα και κιλά με εξαντλητική δίαιτα».

Η παραγωγή της ταινίας υπερασπίστηκε την επιλογή της να ζητήσει από την ηθοποιό και σκηνοθέτη να χάσει κιλά καθώς στις προηγούμενες δύο ταινίες του franchise του Jurassic Park ήταν αρκετά αδύνατη.

Εκτός από το ζήτημα των κιλών της, η Bryce Dallas Howard μίλησε και για την αμοιβή της για την ταινία. Η ίδια αναφέρει ότι πληρώθηκε πολύ λιγότερα χρήματα από τον συμπρωταγωνιστή της Chris Pratt, παρόλο που οι ρόλοι τους είναι εξίσου σημαντικοί.

Παρά τις καλές εισπράξεις στο παγκόσμιο Box Office, καθώς «έφερε» σχεδόν 1 δισεκατομμύριο δολάρια, το Jurassic World Dominion έλαβε κυρίως αρνητικές κριτικές, ενώ φαίνεται πως πρόκειται για την τελευταία ταινία της Bryce ως Claire στο franchise.