Το τέλος του γάμου του – και οι δικαστικές υποθέσεις που ακολούθησαν – είναι το θέμα ενός σημαντικού νέου βιβλίου και ο Τζόνι Ντεπ θα είναι το αστέρι ατραξιόν τη βραδιά έναρξης του Φεστιβάλ των Καννών αργότερα αυτόν τον μήνα.

Τι γίνεται όμως με την Άμπερ Χερντ; Έλειπε από τα φώτα της δημοσιότητας από το τέλος της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση στη Βιρτζίνια πέρυσι, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι είχε συκοφαντήσει τον πρώην σύζυγό της.

Τα περισσότερα σενάρια, θέλουν την Χερντ να εγκαταλείπει το Χόλιγουντ και να μετακομίζει στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη Οονάχ, την οποία απέκτησε με παρένθετη μητέρα το 2021. Τον Οκτώβριο μάλιστα, φωτογραφήθηκε σε παραλία της Μαγιόρκα με την Ιβ Μπάρλοου και πλέον ζει έξω από τη Μαδρίτη με τη δίχρονη Όοναχ.

Έχει να δουλέψει από τα γυρίσματα του Aquaman And The Lost Kingdom το 2021 και ενός θρίλερ μικρού μπάτζετ, το In The Fire, την περασμένη άνοιξη. Δεν είναι γνωστό αν έχει ακόμα σχέση με την Μπάρλοου, η οποία έχει παραμείνει στο Λος Άντζελες και εργάζεται ως συγγραφέας.

Εν τω μεταξύ, ο Ντεπ πέρασε πρόσφατα διακοπές στις Μπαχάμες με τη Σάντρα, τη χήρα του φίλου του Τζεφ Μπεκ και τη φίλη της Γουέντι, η οποία είναι η μαμά της τραγουδίστριας Τζος Στόουν.

Στις 22 και 23 Μαΐου, ο Ντεπ θα παίξει σε φιλανθρωπικό επίδομα Jeff Beck για την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων για ζώα στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Αργότερα το καλοκαίρι, θα επιστρέψει στον κινηματογράφο σκηνοθετώντας μια ταινία για τον καλλιτέχνη Modigliani — και στη συνέχεια θα πάει στο δρόμο με το συγκρότημα του, The Hollywood Vampires.