Η Angelina Jolie ενδέχεται να μήνυσε το FBI, με το ψευδώνυμο Jane Doe, προκειμένου να μάθει περισσότερα σχετικά με έρευνα για δίωξη εις βάρος του Brad Pitt. Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη το 2016, στο τζετ της οικογένειας, όταν ο Maddox και ο Brad Pitt τσακώθηκαν άσχημα.

Η ηθοποιός τότε είχε κατηγορήσει τον Brad Pitt για κακοποιητική συμπεριφορά, αφού έβριζε και χτυπούσε τον τότε 15χρονο Maddox. Σύμφωνα με το Page Six, έγινε μια ανώνυμη κλήση στις αρχές, η οποία πυροδότησε την έρευνα του FBI, που είχε κλείσει στις 22 Νοεμβρίου του 2016, χωρίς κατηγορίες. Σημειώνεται πως λίγες ημέρες αργότερα, η Jolie ζήτησε διαζύγιο.

Τώρα, λοιπόν, μια γυναίκα με το όνομα Jane Doe και με τις υποψίες να πέφτουν στο πρόσωπο της Jolie, απαίτησε να αποκτήσει πρόσβαση στην έρευνα που έγινε το 2016 προκειμένου να δει με την δικηγόρο της τι πήγε στραβά (για εκείνη πάντα) και δεν ασκήθηκε δίωξη στον Brad Pitt. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…

Η Doe πρόσθεσε στη μήνυση ότι έχει «δημόσιο καθεστώς» και θέλει να παραμείνει ανώνυμη, προσθέτοντας ότι το άλλο μέρος, ο σύζυγος, έχει επίσης δημόσιο καθεστώς. Μια πηγή, πάντως, ισχυρίστηκε ότι η Jolie φέρεται να προσπαθεί να βρει επιζήμιες πληροφορίες εναντίον του Pitt καθώς η μάχη για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους συνεχίζεται.

Με πληροφορίες από Page Six

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

A$AP Rocky: Συνελήφθη ο σύντροφος της Rihanna στο αεροδρόμιο τους Λος Άντζελες

Την μούρη του Putin «κρέας» κάνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Τον σβήνει από Επίτιμο Καθηγητή του