Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «ξεσπάθωσε» στην εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αυτό που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει και να μας προβληματίζει είναι η ακρίβεια εν όψει της Black Friday.

«Ο λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία  θα υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο δράμα. Από το ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ένα άλλο σχήμα, το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίας» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και προσέθεσε:

«Παιδιά, μάχη στα super market θα γίνεται. Το λάδι έγινε χρυσός. Μην χάνουμε τον προσανατολισμό. Κασσελάκηδες μπορούν να υπάρξουν, είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα τα οποία η ιστορία τα μεταβάλει στην άκρη.

Γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία διαλύει τους μικρομεσαίους. Γιατί είχαμε χθες απεργία, τι έγινε με τους ταξιτζήδες, τι πληρώνουμε και πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Μπορεί να έχω κάνει λάθη, αλλά δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος. Δεν δέχομαι κανένα να λέει χαριτολογήματα για το Black Friday. Είναι η ζωή μας black, δεν είναι Friday.»

Δείτε πως «ξεσπάθωσε» ο Αντρέας Μικρούτσικος