Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του Fipster για ακόμα μια φορά.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη Μέγκαν, ο γνωστός Instagrammer φαίνεται πως έχει θυμώσει τον παρουσιαστή, ο οποίος υποστηρίζει πως η διαγωνιζόμενη έχει εκτεθεί στο κοινό εξαιτίας του Fipster.

Σχολιάζοντας τα αποσπάσματα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε:

«Ο Fipster προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια μας για τη συμπεριφορά του, με την οποία κάποιοι άνθρωποι δεινοπάθησαν. Ήταν και είναι κακοποιητικός, είτε η Μέγκαν πήγε και του είπε όσα του είπε, είτε αν πιστεύει ότι είναι δικό της πρόβλημα»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πρέπει δηλαδή το κορίτσι αυτό να αποδεχτεί διά μεθόδου Fipster ότι είναι ανύπαρκτη, ένα τίποτα κι ότι δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται;

Ο τρόπος του ήταν δις κακοποιητικός, γιατί είναι σαν να της λέει “πρέπει να γίνουμε θέαμα, σε τσίγκλησα για να δω την παραληρηματική σου απογοήτευση”».

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

«Τι λες, ρε μεγάλε; Τι λες, ρε μαγκάκο; Ποιος σου είπε ότι εγώ θα σε αναγκάσω να ξεβρακωθείς και να σε βλέπω; Γιατί αυτό το κορίτσι πάει να βγάλει τα εσώψυχά του και του απαγορεύεις;

Από ποια θέση του απαγορεύεις; Ποιος σε έβαλε εκεί; Η θέση σου είναι να βοηθήσεις τα παιδιά και όχι να τα ξεμπροστιάσεις», τόνισε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Κακοποιητική συμπεριφορά, άτεχνη, χάλια. Πίστευα ότι θα έβρισκε κάτι πιο έξυπνο».