Ο Armie Hammer είναι ο άνθρωπος  που έχει μείνει μείνει στην μνήμη όλων, ως ο άνθρωπος που με τις κανιβαλικές φαντασιώσεις, μετά τις κατηγορίες που είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας. Μηνύματα ακραίου σαδομαζοχιστικού περιεχομένου, που περιλάμβαν περιγραφές για «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού», τα οποία η πρώην φίλη του ισχυριζόταν ότι εστάλησαν από τον Hammer σ’ εκείνη, την εποχή κατά την οποία ο Αμερικανός σταρ ήταν παντρεμένος.

Ο 34χρονος ηθοποιός διέψευσε τις κατηγορίες, αλλά τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον δύο γυναίκες που είχαν σχέση μαζί του τον κατήγγειλαν ανοιχτά για κακοποιητική συμπεριφορά, και επιβεβαίωσαν ότι τους είχε ζητήσει επανειλημμένα να φάει κάποιο κομμάτι του σώματός τους. Μία από αυτές μάλιστα, σημείωσε με νόημα ότι τόσο η επιμονή του όσο και το ύφος του όταν της ζητούσε να πάει σε χειρουργό για να αφαιρέσει ένα πλευρό της και να του το δώσει να το φάει, την έκαναν να πιστεύει ότι μιλούσε απολύτως σοβαρά.

Πλέον, ο πρώην ηθοποιός του Χόλιγουντ, βγήκε από την κλινική αποτοξίνωσης, ωστόσο μετά το σκάνδαλο, ήρθε αντιμέτωπος με την χρεωκοπία. Εξού και τις τελευταίες ημέρες, είχαν κυκλοφορήσει φήμες που τον ήθελαν να εργάζεται ως πωλητής υπηρεσιών σε ένα ξενοδοχείο resort στις νήσους Cayman, μόνο φήμες δεν είναι τελικά. Ειδικότερα, ο Hammer κλείνει τηλεφωνικά όλα τα εξωτερικά ραντεβού των πελατών του resort.

Μάλιστα, έχει φτιάξει και σχετικά διαφημιστικά φυλλάδια, στα οποία απαριθμεί τις υπηρεσίες που προσφέρει, γράφοντας: «Θέλετε τραπέζι στα κορυφαία ρεστοράν των νησιών Cayman;» – Καλέστε τον Armie στο 5937 να σας το βρει». «Θέλετε εκδρομή στα πέριξ; Να κολυμπήσετε με δελφίνια; Να ψαρέψετε στα βαθιά; Να επισκεφτείτε μια φάρμα με θαλάσσιες χελώνες – Ο Armie μπορεί να σας εξασφαλίσει έκπτωση 50%. Καλέστε στο 5937 από το εσωτερικό σας».

Armie Hammer

«Εργάζεται στο συγκεκριμένο resort και πουλά χρονομεριστικές μισθώσεις σε πιθανούς πελάτες. Η αλήθεια είναι ότι έχει χρεωκοπήσει και προσπαθεί να γεμίσει τις μέρες του και να κερδίσει χρήματα για την οικογένειά του», ανέφερε μία πηγή στο Variety, η οποία ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη και είπε ότι πριν από αυτή τη δουλειά, ήταν μάνατζερ σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην ίδια τοποθεσία. Ζει εκεί για να βρίσκεται κοντά στα δύο παιδιά του, όπου μένουν με την πρώην σύζυγό του.

Στο μεταξύ, κι ενώ το Χόλιγουντ του έχει γυρίσει ξεκάθαρα την πλάτη, ένα ντοκιμαντέρ που τιτλοφορείται ως House of Hammer, πρόκειται να δώσει λεπτομερείς πληροφορίες για τις κατηγορίες.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

O πατέρας του Elon Musk φροντίζει για την κρίση της υπογεννητικότητας: Έκανε παιδί με τη θετή του κόρη

Khloe Kardashian: Οι αινιγματικές σέξι φωτογραφίες από την παραλία – «Μπηχτή» στον Tristan Thompson;