Viral έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Cardi B, όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λας Βέγκας, ένας θαυμαστής της πέταξε ένα ποτό στη σκηνή. Τότε η ίδια εμφανώς εκνευρισμένη, ως «απάντηση» πέταξε στο πλήθος το… μικρόφωνό της. Ο τυχερός της υπόθεσης ήταν αυτός που κατάφερε να το πιάσει καθώς το πούλησε στο Ebay για περίπου 100.000 δολάρια.

Όλα τα κέρδη θα πάνε σε φιλανθρωπικό σκοπό

Το μικρόφωνο εν τέλει δημοπρατήθηκε από τον ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικίασης ακουστικού εξοπλισμού «The Wave», ο οποίος είπε ότι όλα τα κέρδη θα πήγαιναν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Σκοτ ​​Φίσερ δήλωσε στο CBS ότι αρχικά ήλπιζε ότι η προσφορά θα έφτανε τα 5.000 δολάρια.

Το βίντεο με το μικρόφωνο έγινε γρήγορα viral και η οργή οδήγησε τον Φίσερ να δώσει το διαβόητο αντικείμενο προς πώληση. Η προσφορά τελικά έληξε στα 99.900 $.

Ο Φίσερ είπε ότι τα έσοδα θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση βετεράνων, το Wounded Warrior Project, και το Friendship Circle Las Vegas, που συνδέει νέους εθελοντές με άτομα με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες.

«Είμαι κάτοχος του μικροφώνου που η Cardi B πέταξε σε κάποιον που της έριξε λίγο νερό πριν από λίγες μέρες», γράφει.

«Μετά από ενθάρρυνση από τους γύρω μου, αποφάσισα να το δημοπρατήσω με το 100% του κέρδους να μοιράζεται ισότιμα σε 2 φιλανθρωπικά ιδρύματα. Το ένα είναι μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται Friendship Circle Las Vegas. Το άλλο είναι το Wounded Warrior Project», συνεχίζει.

Ο Scott Fisher είπε στο TMZ: «Ήταν πολύ εύκολο να εντοπίσεις το μικρόφωνο μετά το σόου, επειδή η λευκή ταινία στο κάτω μέρος του γράφει “MAIN” και εξακολουθεί να λειτουργεί παρά το γεγονός ότι η Cardi το πέταξε στο πλήθος».

* Φωτογραφία: Instagram/Cardi B